مشکل در مورد ساخت موقعیت در قالب
با سلام و آرزوی سلامتی برای همه دوستان
من یه موقعیت توی قالب سایتم برای تبلیغات ساختم که با استفاده از جاوا اسکریپت تبلیغات رو نشون بدم
ولی متاسفانه کار نمیکنه .
من توی سایتم توی یه فولدر مامبو نصب کردم و توی یه فولدر جوملا
وقتی که همین کار رو توی جوملا میکنم بدون هیچ مشکلی موقعیت من ساخته میشه و تبلیغات هم توش نمایش داده میشه ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) . ولی توی مامبو این کار عملی نیست ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) .
با این که من دقیقا همین کارا رو توی هر دو انجام میدم . حتی قالبشون هم یکی هست .
بعد با خودم گفتم که شاید چون از قالب جوملا دارم استفاده میکنم این اتفاق افتاده . به خاطر همین از یکی از قالبهای پیش فرض مامبو استفاده کردم ولی باز هم حل نشد
من واقعا این موقعیت رو لازم دارم . حالا از اساتید محترم میخوام که منو راهنمایی کنن .
ممنون
اگه زحمتی براتون نیست من یوزر و پسوردم رو هم بدم تا خودتون هم یه نگاهی بهش بندازین .
پاسخ : مشکل در مورد ساخت موقعیت در قالب
راستی یادم رفت عرض کنم این موقعیت به صورت یک div هست که بعد از اتمام لود شدن صفحه از بالا جلوی کاربر پرتاب میشه
سلام
یوزرنیم + پسورد مامبو و جوملا + هاست رو به صورت خصوصی ارسال کنید . چک میکنم و نتیجه را همینجا اعلام میکنم
یا علی
با تشکر از شما . اطلاعات خواسته شده را ارسال کردم .
ممنون
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موقعیت مشکلی نداره اما من چک کردم هیچ ماژولی در موقعیت user4 منتشر نشده که نمایش داده بشه !
یا علی
سلام . ممنونم از این که وقت گذاشتین . مثل اینکه یادم رفته بود ماژولها رو فعال کنم
الان یه ماژول توی اون موقعیت منتشر کردم ولی هنوز هم نشون داده نمیشه .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینحوری که داره میاد ! پس حتما یه جای کارت اشکال داره
سلام مجدد به همه دوستان
خوب این که واضحه که 1 جای کارم ایراد داره . ولی مشکل اینه که من همه چیزو چک کردم ولی دیگه عقلم به جایی قد نمیده