من مامبو رو تو یه فولدر نصب کردم، حلا میخواهم کاربر زمانی که وارد سایت میشه بدون هیچ کاری به طور خودکار وارد مسیر مورد نظر بشه ( مانند mambolearn که به مسیر fa وارد میشه )
لطفا راهنماییم کنید.
امان از آماتور بودن
نمایش نسخه قابل چاپ
من مامبو رو تو یه فولدر نصب کردم، حلا میخواهم کاربر زمانی که وارد سایت میشه بدون هیچ کاری به طور خودکار وارد مسیر مورد نظر بشه ( مانند mambolearn که به مسیر fa وارد میشه )
لطفا راهنماییم کنید.
امان از آماتور بودن
سلام
اگر از Cpanel استفاده میکنید گزینه ای دارید تحت عنوان Manage Redirects . روی آن کلیک کنید .
در صفحه باز شده مسیر مبدا و مسیر مقصد رو وارد کنید و روی Add کلیک کنید ( مبدا = اگر root است مانند مامبولرن نیازی به پر کردن نداره )
و اما اگر میخوایید به صورت دستی این کار رو انجام بدید :
یک فایل با نام
ایجاد کنید و در آن کد زیر را قرار دهید و ذخیره کنید . ( این فایل باید در ROOT سایت باشد )کد:.htaccess
کد بالا تنها یک مثال است . که کاربر با ورود به صفحه اصلی سایت مامبولرن ( mambolearn.com ) به آدرس mambolearn.com/fa ردایرکت میشود .کد:RedirectMatch temp ^/$ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
من از Manage Redirects استفاده كردم. حالا ميدونيد چي شده؟
وقتي آدرس سابدومين هاي سايت (مثل فروم و ...) رو ميزنم به آدرس Manage Redirects ميره؟ اين رو چجوري ميشه حل كرد؟
(در ضمن من يه آموزش در مورد يافتن پسورد ادمين مامبو از تو cpanel ديده بودم. حالا پيداش نكردم. كسي آدرسشو داره؟)
سلام
میشه دقیقا توضیح بدید که چطور از قسمت manage redirects این کار رو انجام دادید ؟ اینطوری مشکل پیدا میشه .
شما این کار رو میتونید دستی هم انجام بدید . در پست قبل توضیحات لازم داده شد .
آموزی تغییر پسورد ... : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
اینا درست اما شما همش گفتین که آدرس yourname.com رو ری دایرکت میکنه به صفحه مورد نظر اما ما میخواهیم آدرس www . yourname.com
منتقل شود مشکلی که من دارم
در ضمن من دوست ندارم که بازدیدکننده اول وارد یک صفحه بشه و بعد به صفحه بعد منتقل بشهکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من دوست دارم مثل این باشه: www . irantheme.com
کمک کنید
با تشکر
** هایپرلینک اصلاح شد.
خوب الان مشکل شما چیه؟؟
ریدایرکت به خوبی کار میکنه!
خوب مثل اون ميشه ديگه تهش
منم همين redirect كه آقا محسن گفتند رو عمل ميكنم مشكلي هم ندارم
دقيقا همينيه كه شما مي خواهيد
حالا درست شد اما نمیدونم چرا دیروز هر چی اینکارو میکردم ریدایرکت نمیشد!!!
به هر حال مرسی
سلام من از parallels استفاده می کنم. اونجا چیزی به اسم ریدایرکت نداره. مشکل من اینه که وقتی آدرس سایتمو به صورت www . mysite.com می نویسم یک صفحه سفید باز می شه ولی وقتی /index.php رو تهش می نویسم درست باز می شه. فایل htaccess.txt رو به .htaccess ری نیم کردم در لوکال هاست آدرس ها بهینه شده ولی در وب درست نمیسه یعنی اصلا در ftp این فایل بعد از ری نیم محو می شه
** هایپرلینک اصلاح شد.
با سلام
اول ببنيد داخل هاستتون صفحه اي به نام index.html يا index.htm جود ندارد اگ داتش پاكش كن بايد مشكلت حل بشه
اگر چيني صفحه اي نبود و مشكلت به آن ربط نداشت به مدير سرور ايميل بزن و موضوع را بگو ايشان از پنل مديريت خود بر طرف مي كنند.
چون مشل ديگر از شما نيست زيرا هاست بايد به صورت پشفرض صفحه index را بخواند