Re: نام کاربری و کلمه عبور
دوست عزیز در آخرین مرحله ی نصب از شما نام مستعار میخواد و همونجام یه پسورد بطور راندوم نایین میکنه که شما میتونین تغییرش بدین و پسورد مورد نظر خودتونو قرار بدین!
در صفحه ی بعد هم مینویسه که
Uder: admin
password: "همونی که اونجا بود"
!!!!
شما دقت نکردین و ندیدین!
دیتا بیس رو پاک کنید و دوباره بسازید و از اول کار اینستال رو انجام بدین!
این نظر من!!! اساتید راه بهترین میدونن؟! ممنون میشم! :-[
"!!از مدیران بابت همه چیز تشکر میکنم!!"
سلام دوست عزیز
ورودتون رو به انجمن خوش آمد میگم ...
اگر طبق آموزش( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) پیش رفته باشید در Step 3 یک فیلد وجود داره که با یک کد که به صورت تصادفی ایجاد میشه پر شده . کنار این فیلد نوشته شده Admin Password .
شما میتونی مقادیر این فیلد رو با کلمه عبور مورد نظر خودتون عوض کنید و ادامه مراحل رو پیش بگیرید .
بدین ترتیب نام کاربری شما admin و کلمه عبورتون اون چیزی است که در این فیلد وارد کرده اید .
اگر خواستی user , pass هاستت رو برام به صورت پیام خصوصی بفرست تا برات نام کاربری و کلمه عبور مامبو رو عوض کنم .
امیدوارم مشکلتون حل بهشه . باز هم اگر مشکلی داشتی همین جا بپرس .
تذکر !!! : لطفا قوانین انجمن را مطالعه کنید . عناوین تاپیک ها را مرتبط با متن تاپیک انتخاب کنید . همچنین هر تاپیک را با توجه به موضوع اون در انجمن مربوط به اون موضوع مطرح کنید .
یا علی
اگر پیدا نکردید میتونید از توی phpmyadmin وارد دیتا بیس بشید و از ستون پسورد اونو عوض کنید. البته باید تبدیل به MD5 کنید پسوردتونو.
سلام.
از همه دوستان عزیز متشکرم مشکل حل شد . ممنونم از راهنمائی شما .
پسورد را بدست آوردم آیدی هم که همون ادمین بود .
مرسی از همه.
شرمنده که موضوع رو در قسمت مناسب قرار ندادم سعی میکنم تکرار نشود لطفا در صورت تکرار بنده را ببخشید تا کمی محیط انجمنهای شما دستم بیاد قول میدم درست کار کنم.
سیاوش
سلام ...
خدا رو شکر . سیاوش عزیز هدف ما از دادن تذکر نظم بیشتر انجمن هست و ممنونم از شما که اینقدر خوب پذیرفتید .
امیدوارم بتونیم اینجا در کنار هم چیزای خوبی یاد بگیریم .
یا علی