-
ميترا يا جوملا؟
با سلام
چند تا سوال داشتم
1-شما ميترا رو قبول نداريد(از نظر امنيت) ولي توي قالب ديفالت مامبو تبليغ شركت گسترش محتواي مجازي كه ميترا رو به بازار داده مي كنيد؟
2-به نظرتون بين جوملا و ميترا كدوم بهتره؟
3-با توجه به اين كه شما فرموديد تا چند وقت ديگه احتمالا پشتيباني جوملا رو هم به عهداه خواهيد گرفت آيا ميشه از جولا گرفت؟ و ضمنا زمان بعهده گرفتن اين كار كي هست از كي شروع خواهيد كرد؟
4-من الان به شدت بين مامبو و جولا گير كردم (طبق آخرين اخبار در ماه گذشته ترافيك سايت جوملا از يك ترابايت با لاتر رفته و ايت ترافيك از ماه ديگه دو برابر خواهد شد؟
استقبال عمومي به شدت به طرف جولا داره ميشه لطف كنيد كمكون كنيد؟
5-من خودم به خاطر پشتيباني خوبتون از مامبو استفاده مي كنم مي خواستم بدونم اگر يه روزي خواستم از مامبو به جوملا انتقال پيدا كنم اين قابليت وجود داره كه بدون از دست دادن اطلاعاتم به جملا منتقل شم؟
يا علي
-
Re: ميترا يا جوملا؟
سلام
1- متاسفانه باید خدمت شما عرض کنم که کاملا در اشتباه هستید . از این صحبت شما مشخص شد که از مامبو منتشر شده توسط مامبولرن استفاده نمیکنید . اگر شما مامبو رو از سایت مامبولرن که نماینده رسمی Miro در ایران هست دانلود کنید شاهد چنین تبلیغاتی نخواهید بود .
در ضمن ما برای اثبات صحبتمون در مورد عدم امنیت میترا چند خبر و لینک به اطلاع شما و همه میرسونیم :
2006/05/23 سایت میترا به علت باگهای فراوان که در آن بود Deface شد اما مدیران این سایت هنوز صفحه مورد نظر رو درست نکردند و فکری برای باگهای فراوان این سیستم نکردند .
به لینکهای ثبت شده زیر در سایت معروف Zone-h توجه کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
صفحاتی که هک شدند :
و
2- در این مورد کاملا در انجمن بحث شده . لطفا جستجو کنید .
3- مشخص نیست .
4- شما کاملا مختارید که از هر سیستم مدیریت محتوایی که دوست دارین استفاده کنید .
5- نشد نداره ... اما ممکنه در ورژن های بعدی این کار به سختی انجام بشه .
یا علی
-
سلام
من مامبو رو از سايت شما دانلود كردم
اما حالا كه شما مي گيد بفرماييد از كجا ميشه فهميد اين مامبو براي شما نيست؟
-
این مامبو رو دانلود کنید .