به هم ریختن متون سایت پس از ایمپورت بکاپ
سلام ، من چون یکی از دومینام تغییر کرده باید اسم این دومین رو با دومین جدید توی دیتابیس عوض می کردم . برای همین اول از دیتابیس هم از داخل phpmyadmin و به همون روشی که شما گفتین بکاپ گرفتم و هم از داخل cpanel . بعد هم بکاپ رو با یه ادیتور باز کردم و اون آدرس جدید رو با find&replace جایگزین آدرس قدیمی کردم . بعد جدول های قدیمی دیتابیس رو drop کردم و بکاپ رو ایمپورت کردم . اینجوری که ارور میداد . منم تیبل ها رو از ادیتور کپی کردم توی sql و اجراش کردم . بعد از کلی بد بختی همه تیبل ها برگشت . اما مشکل سر کلمات فارسیه . کلمات فارسی بعضی از منوها به هم ریخته و بعضی سالمه . بعضی از اطلاعات فایلهام که توی ریموسیتوری وارد کردم درسته و بعضیا بهم ریخته . مثلا گروههای ریموسیتوری سالمه اما فایلها نه . بقیه ی قسمتها هم همینطورین . حالا من چیکار کنم؟! ممنون میشم کمکم کنین درستش کنم . اخه فردا اول محرمه و حیفه توی اینجور ایامی ملت نتونن از فایلهای صوتی مرتبط با مخرم که توی نجوا هست استفاده کنن...
پاسخ : به هم ریختن متون سایت پس از ایمپورت بکاپ
اینم دو عکس از قسمت مدیریت!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موقع امیپورت کردن encoding رو روی utff بزارید وتست کنید
و یک مورد دیگه بک آپی که گرفتید و جایی که دارید امپورت می کنید ایا دو ورژن Mysql یکسان هستند ؟؟
سلام . روی utf میذاشتم . در مورد ورژن هم هر دو یکی هستن . چون هاست من تغییری نکرده . اما مشکلم حل شد . مشکل در این بود که من SQL compatibility mode رو None انتخاب میکردم ؛ در حالیکه باید MYSQL40 باشه...
ممنونم از شما مجید عزیز
درود
SQL compatibility mode
دقیقا کجاست چون منم این مشکل را دارم
سرچ کردم اینو پیدا کردم
ولی مسیر دقیق SQL compatibility modeرا پیدا نکردم
سلام عزیز ، ببین ، توی همون ایمپورت ، پایینش این گزینه هست که باید همون چیزی انتخاب بشه که موقع اکسپورت انتخاب کردی