پاسخ : مشکل در انتقال هاست
پیغام خطا و نمونه فونت ها به شکل زیر است.
تÙکیک موضوعی
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/iiendco/public_html/modules/infinity_menus/mainclass.php on line 147
آخرین مطالب
شاید هم به صورت utf8 نمی شناسد.ولی احتمالا فقط یک تیبل خاص مشکل دارد که امتحان کردم ولی متوجه نشم کدوم تیبل است
سلام
شما به 4.6.3 ارتقا دادید؟
اگر آره، فایل ها رو برگردونین به قدیم، ببینید درست میشه؟ چون من این مشکل رو داشتم، اینطوری حل شد ;)
دیتابیس رو هم یه بار Repare کنید، یا اگر بک آپ دارید، بک آپ رو باز کنید
یا علی علیه السلام
نه! من به 4.6.3 ارتقاء ندادم
من از یک سرور به یک سرور دیگه انتقال دادم.
مطالب هم همش درستند فقط منوها و تیتر ماژول ها و نام بخش ها اینجوری شدن!
من بلاخره با روش try & error منو ها را درست کردم.
الان مشکل نام بخش ها و مجموعه هاست که نمی دانم کدام جدول هستند.
همینطور یک ارور در ماژول حاضرین در سایت دارم.
سلام
بخش ها: mos_sections
مجموعه ها: mos_categories
متن ارور چیه؟
یا علی علیه السلام
حاضرین در سایت
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/iiendco/public_html/includes/phpgettext/phpgettext.class.php(314) : eval()'d code on line 1
1 میهمان حاضر است
و بخش و مجموعه ها هم حروف اجق وجق هست مثل زیر:
منابع انسانی - مقالات
حتی خواستم دوباره بخش ها را بسازم که نشد.
توی سایت نگاه کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ورژن mysql سایت قبلی و ورژن Mysql سایت فعلی رو بررسی کنید احتمالا این دو یکسان نیستند
اگر یکسان نبودند موقع امپورت کردن حتما سازگاری رو با ورژن ها رعایت کنید compatibility و ...
تیبل های مشکل دار را یکی یکی پاک کردم و دوباره ایمپورت کردم، مشکل تیبل ها حل شد ولی ارور زیر همچنان باقیست.
سرچ هم کردم و شبیه ساز را هم روشن و خاموش کردم و نیز فایل مربوطه را هم یکبار دیگه اپ لود کردم ولی درست نشد
Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/iiendco/public_html/includes/phpgettext/phpgettext.class.php(314) : eval()'d code on line 1
سلام
includes/phpgettext/phpgettext.class.php
این فایل رو دوباره جایگزین کنید
یا علی علیه السلام