سلام
ببخشید متاسفانه از وقتی به سایت دانلود مامبو اثاث کشی کردین دیگه همه ی لینک دانلود ها به هم ریخته. :(
می شه لطف کنین و ماژول خبرخوان رو برامون بزارین . ممنون میشم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
ببخشید متاسفانه از وقتی به سایت دانلود مامبو اثاث کشی کردین دیگه همه ی لینک دانلود ها به هم ریخته. :(
می شه لطف کنین و ماژول خبرخوان رو برامون بزارین . ممنون میشم.
ماژول خبرخوان چیه ؟ چه کاری انجام میده ؟!
استاد شما از دست من انگار دلخوری!
اشکال نداره ولی مطمئنم که می دونین خبرخوان یا RSS reader ماژولی هست که محتوای سایت دیگران رو در سایت ما نشون می ده.
سلام
نه! فکر کنم اشتباه برداشت کردین :) آقای رادمهر با شما مشکلی ندارند، شاید به علت اینکه سرشون شلوغه از سلام کردن و ... خودداری میکنند و اصل مطلب رو مینوسین، اینجوری برداشت میشه
ماژول خبر خوان رو هم میتونید خودتون به سادگی بسازید
ماژول ها -> جدید -> اونجا لینک Rss رو بزنید و ... یا علی
ممنون استاد!
ولی ببینید من وقتی برای اولین بار مامبو رو نصب کردم در منوی کاربران یک کلیدی بود به اسم خبرخوان و من فکر می رکدم که من می تونم با اضافه کردم چند RSS در یک صفحه اونها رو ببینم مثل 360 در یاهو. ok?
حالا این لینک در سایت من از کار افتاده و می خواستم ببینم برای این کار ماژولی هست یا نه همین.
پیشنهاد شما رو هم انجام دادم اما صفحه ز کل به هم ریخت و من از خیرش گذشتم. می شه بگید اگر بخوام این کارو بکنم چی کار باید بشه؟
سلام مجدد
خوب صفحه رو درست میکنیم :) فکر کنم منطقی تر باشه :)
تنظیماتی که انجام دادید درست بوده؟
الان این سایت رو نگاه کنید: fess.ir
تو این سایت من از 4 تا Rss استفاده کردم، مشکلی هم نیست
اگر همینطوری میخوای، یه عکس بگذار ببینیم مشکلاتش چیه و با هم حلش کنیم
یا علی علیه السلام
درود بر شما!
کاش بقیه دوستان مثل شما با حوصله بودن.
این صفحه بسیار عالیه. برای شروع همین خوبه. فقط قبل از شروع . میشه کاری کرد که هر یوزر برای خودش این کارو شخصی انجام بده مثل google reader؟
در ضمن من یه سوال دیگه هم از شما پرسیده بودم : اینم لینکش: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ممنون :) بقیه دوستان یه مقدار سرشون شلوغ تر از منه :) وقت نمیکنند، just it :)
من ماژول رو تو سایتت ندیدم، اگر میشه یه عکس از به هم ریختگی بگذار، ماژول ها، نه component...
آره میشه، باید یه مقدار کم برنامه نویسی بشه :) یه کامپوننت میخواد، اگر دوست داشتی بگو راجع بهش صحبت کنیم
اون سوال رو هم من بلد نیستم :) احتمالا باید یوزر نیم پسورد رو به یکی از مدیران بدی تا چک کنند برات، صبر کن تا خودشون بگن برای کی بفرستی
یا علی علیه السلام
استاد سلام
ماژول خبر خوان در سایت بعد از ورود مشخص می شه . یا به عبارتی عضویت در سایت. من فکر می کردم این مازول برای کار مورد نظر کافی باشه. البته دوستان دیگه منو به استفاده از لینک گوگل در سایت یا گذاشتن برنامه خبرخوان برای دانلود تشویق کردن اما من دلم نمی خواد کسی خارج از سایت من بره برای خوندن اخبار و دوست دارم هر کسی همه ی اخبارش رو یه جا تو همین سایت بخونه.
بازم ممنون
یا علی مدد