خطا در کامپوننت com_webhosting
سلام من کامپوننت com_webhosting رو نصب کردم
وقتی میخوای واسه پنل ها مجموعه بسازی ( تو قسمت plan categories ) خطا زیر ظاهر میشه و کلید های تازه ، وارایش ، حذف و .. هم غیر فعال میشه
DB function failed with error number 1146
Table 'yazdit_iT4.mos_webhosting' doesn't exist SQL=SELECT c.*, c.checked_out as checked_out_contact_category, g.name AS groupname, u.name AS editor,COUNT(DISTINCT s2.checked_out) AS checked_out FROM mos_categories AS c LEFT JOIN mos_users AS u ON u.id = c.checked_out LEFT JOIN mos_groups AS g ON g.id = c.access LEFT JOIN mos_webhosting AS s2 ON s2.catid = c.id AND s2.checked_out > 0 WHERE c.section='com_webhosting' AND c.published != -2 GROUP BY c.id ORDER BY c.ordering, c.name LIMIT 0, 50
خیلی ممنونم اگه کمکم کنید
پاسخ : خطا در کامپوننت com_webhosting
نقل قول:
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته با مامبو فکر نمیکنم سازگار باشه
یا علی
من هم همین و دارم
با مامبو هم سازگاره فقط همین طور که گفتم وقتی میخوای واسه پنل ها مجموعه بسازی ( تو قسمت plan categories ) خطا زیر ظاهر میشه و کلید های تازه ، وارایش ، حذف و .. هم غیر فعال میشه
DB function failed with error number 1146
Table 'yazdit_iT4.mos_webhosting' doesn't exist SQL=SELECT c.*, c.checked_out as checked_out_contact_category, g.name AS groupname, u.name AS editor,COUNT(DISTINCT s2.checked_out) AS checked_out FROM mos_categories AS c LEFT JOIN mos_users AS u ON u.id = c.checked_out LEFT JOIN mos_groups AS g ON g.id = c.access LEFT JOIN mos_webhosting AS s2 ON s2.catid = c.id AND s2.checked_out > 0 WHERE c.section='com_webhosting' AND c.published != -2 GROUP BY c.id ORDER BY c.ordering, c.name LIMIT 0, 50
معنی این خطا رو نمی دونم فقط مطمئنم که داره یه پیام بهم میده که بیشتر هم در مورد دیتابیس هست و لی دقیقآ نمی دونم چی کار باید بکنم
ممنون میشم اگه کسی تو فهمیدن این پیام کمکم کنه
سلام
شما از کجا تشخیص دادید که با مامبو سازگاره ؟!
تعریف شما از سازگاری چیه ؟
!!
1 - من خودم با این کامپوننت روی یک سایت با سیستم مامبو آشنا شدم ( یعنی رو سیستم مامبو نصب بوده و از آن دارن استفاده میکنند)
2 خودم روی سیستم مامبو نصب کردم و در همه موارد قابل استفاده است به جز خطا یی که در بالا ذکر شد
برای اینکه متوجه اشتباتون بشید SOURCE صفحات رو ببینید :
<meta name="Generator" content="Joomla! - Copyright (C) 2005 - 2006 Open Source Matters. All rights reserved." />
GENERATOR BY JOOMLA
بنده عرض کردم خدمتتون با مامبو سازگار نیست !
! !!!
بله این و متوجه هستم
ولی من فکر میکردم مامبو و جوملا یکی هستند ( یعنی هر سیستمی که رو مامبو نصب میشه رو جوملا هم نصب میشه ولی مثلی که ............ )
خیر ! اگر یکی بودن اسم هر دو رو یکی انتخاب میکردن !!!!