مشاهده دیالوگ ورود به سی پانل بهنگام ورود به مامبو
من چندروز است که برروی یکی ازسایتهای مامبویی ام ,وقتی که وارد صفحه اول مامبو می شویم( آخرین ورژن مامبوی فارسی رو دانلود و نصب کردم) درصورتی که با موزیلا فایرفاکس به مشاهده سایت بپردازم با همان دایالوگی مواجه میشوم که بهنگام ورود به cpanel مواجه میشوم که این دیالوگ بهنگام اواخر load شدن صفحه سایت ظاهر می شود و بدون اینکه نام کاربری و رمز عبور را وارد کنم اگر بردکمه کنسل و یا اوکی کلیک کنم وارد سایت می شود و مشکلی هم ندارد و همه بخش های سایت دیده می شود ولی هرگاه که بردکمه "صفحه اول" کلیک کنم باز همین داستان مشاهده می شود. علت آن چیست؟ ضمنا درصورتی که با اینترنت اکسلپورر به مشاهده سایت بپردازم این مشکل رخ نمیدهد و به جای آن اشکال دیگری رخ می دهد یه این صورت که در بالای صفحه یک پیام خطا بصورت زیر می آید:
to help protect your security,internet explorer has blockedthis website from displaying content with security certificate error.click here for option.
لطفا راهنمایی بفرمایید که مشکل ازکجاست ؟آیا هک شده است؟ ضمنا به هاستینگ کمپانی تماس گرفتم و ایشان گفتند که این مسئله مربوط به هاستینگ نیست.ضمن اینکه سایر سایتهای مامبویی من که روی همان هاستینگ هست این مشکل رو ندارند.
متشکرم.
پاسخ : مشاهده دیالوگ ورود به سی پانل بهنگام ورود به مامب
سلام
چک کنید ببینید در root سایت شما فایل htaccess هست ؟
محتویات این فایل چیست ؟
یا علی
با سلام. من مشخصات کامل فایل httaccess رو به آی دی شما فرستادم. البته درانجمن عمومی هم بعد ازحذف آدرس سایت در اون فایل ، این رو منتشر میکنم. که بصورتزیر ا ست:
# -FrontPage-
IndexIgnore .htaccess */.??* *~ *# */HEADER* */README* */_vti*
<Limit GET POST>
order deny,allow
deny from all
allow from all
</Limit>
<Limit PUT DELETE>
order deny,allow
deny from all
</Limit>
AuthName esme-site.ir
AuthUserFile /home/esmesite/public_html/_vti_pvt/service.pwd
AuthGroupFile /home/esmesite/public_html/_vti_pvt/service.grp
سلام
3 سطر آخر رو حذف کنید مشکل حل میشه
یا علی
ضمن تشکر ازاستاد فیروزمندان، مامبو را مستقیما در روت سایت نریخته ام. آن را دریک جای دیگر یعنی دریک فولدر دیگر ریخته ام. ممکن است که علتش ا ین باشد؟
من سه خط آخر را همانطور که فرموده بودید حذف کردم ولی هنوز تغییری مشاهده نشده است. ممکن است نیاز به زمان داشته باشد که از روی هاست این فرمان اجرا بشود؟
ضمنا چرا قبلا این حادثه رخ نمیداد؟ آیا امکان هک هم وجود دارد؟
متشکرم.
سلام
تو فولدری که مامبو رو نصب کردی هم فایل Htaccess رو باز کن و ببین اگر خطی مشابه این خطوط دیدی پاک کن :) ایشالا درست میشه
یا علی علیه السلام
با سلام مجدد. من همه تنظیماتی که گفته شد انجام دادم ولی هنوز مشکل برجاست. فایل Htaccess در فولدری که مامبو رو اونجا نصب کردم نیست ولی درعوض فایلی به نام htaccess.4.5.x اونجا هست که محتویات داخلش اینه:
#
# @version $Id: htaccess.txt,v 1.1 2005/07/22 01:51:57 eddieajau Exp $
# @package Mambo
# @copyright (C) 2000 - 2005 Miro International Pty Ltd
# @license [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] GNU/GPL
# Mambo is Free Software
##
#
# mod_rewrite in use
#
RewriteEngine On
# Uncomment following line if your webserver's URL
# is not directly related to physical file paths.
# Update YourMamboDirectory (just / for root)
# RewriteBase /YourMamboDirectory
#
# Rules
#
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*) index.php
لطفا راهنمایی کنین مشکل ازچیست؟