سلام دوستان .
من كامپوننت jibberbook رو نصب كردم خيلي قشنگ بود اما داخل پنل اگه ميخوام يه يادداشت رو انتشار ندم يا اون رو حذف كنم نميشه ميگه شما بايد يك آيتم انتخاب بكنيد در حالي كه من آيتم رو انتخاب كردم راهنمايي كنيد چه جوري ميشه درستش كرد .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان .
من كامپوننت jibberbook رو نصب كردم خيلي قشنگ بود اما داخل پنل اگه ميخوام يه يادداشت رو انتشار ندم يا اون رو حذف كنم نميشه ميگه شما بايد يك آيتم انتخاب بكنيد در حالي كه من آيتم رو انتخاب كردم راهنمايي كنيد چه جوري ميشه درستش كرد .
متوجه منظورتون نشدم ؟
مشکلی ندیدم ؟؟ میشه عکس با همه موارد رعایت شده شما بزارید
سلام کسی نیست بدونه مشکل کجاست لطفا کمک کنید . من گفتم با انتخاب آیتمی که میخوام حذف کنم میگه هیچ آیتمی انتخاب نشده است یا حتی غیرانتشار کردنش هم همینطوره
منم همین رو گفتم
مشکلی نیست یکبار پاک کن و دوباره نصب کن شاید فایل ها به درستی آپلود نشد
چون بازم همین الان تست کردم اصلا مشکلی نیست اگر بخواهید عکس بزارم ببنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به عکس دقت کنید من الان امروز یک مورد رو عدم انتشار زدم می بنید علامت ضربدر رو ...
سلام .
پاکش کردم دوباره نصبش کردم نشد .
فقط یک مورد آیا میشه گفت چون سیستم جوملا هست سازگاری نداره و باید یه تغییری بر روی کدش انجام داد . ممنون
اين كامپوننت با سيستم مامبو سازگار شده !
شما ميخواين روي مامبو نصب كنيد يا جوملا ؟
ما از جوملا پشتیبانی نمی کنم
و تمامی موارد منتشر شده در سایت مامبولرن مربوط به مامبوی این سایت می باشد
موفق باشید
آیا این کامپوننت مثل یادداشت نگار پیش فرض هست یا اینکه باید آیتم منو براش درست کنیم. یعنی نمیشه هر کاربر زیر متنی که داره می خونه یادداشت ارسال کنه؟ کارش چه طوریه؟
كامپوننت jibberbook یک دفترچه مهمان هستش نه یک سیستم یادداشت نگار
برای سیستم یادداشت نگار میتونید از سیستم پیش فرض مامبو استفاده نمایید