سوالی در مورد کاستمایز مامبو
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم آیا امکان داره مامبو رو فقط جهت یه سایت دانلود سنتر استفاده کرد ؟ منظورم از دانلود سنتر این نیست که یه سری دسته و گروه ایجاد کنیم منظور دقیقا توی لینک زیر مشخص هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آیا این امکان وجود داره که مامبو رو به این شکل در آورد ؟
من فکر میکنم این سایت این کار رو انجام داده و مامبو رو کاستمایز کرد و یا از یک ماژول مامبو برای این کار استفاده کرده آیا درسته ؟ ::)حدس من اگر این طور نیست بنظر شما از چه سیستمی استفاده شده و در کل آیا با مامبو میشه این سیستم رو دقیقا ایجاد کرد؟
با تشکر از توجه دوستان :-[
Re: سوالی در مورد کاستمایز مامبو
دوستان پیشنهادی ندارند ؟!!! لطفا راهنمایی کنید خدایی نه حوصله و نه وقت نوشتن چنین سیستمی رو بصورت هسته و برنامه ای مستقل دارم .....
چون میدونم چنین ماژولی برای مامبو هست سوال رو اینجا مطرح کردم و میدونم فقط اینجا میتونند دوستان کمکم کنند وگر نه میرفتم دنبال یه سیستمی مستقل که منحصرا این فعالیت رو انجام بده و چون عجله دارم نمیتونم وقت برای Programing بزارم
با تشکر فراوان از لطفی که در حق بنده قراره انجام بدید(ممنون)
دوست عزیز سایت بالا از سیستم مامبو استفاده نمی کند
ولی می توانید به این حالت مامبو رو در بیارید با یک کامپوننت
در صورتی که توانایی نوشتن کامپوننت رو برای مامبو دارید به نظر من بهتره حوصله اش رو بکنید و بنویسید
ولی در صورتی که وقتش رو ندارید یا حوصوله می تونید به گروه مامبولرن نوشتنش رو بسپارید
برای اطلاعات بیشتر با آقای فیروزمندان تماس بگیرید
موفق و پیروز باشید
یا علی
با تشکر از توجه شما
باید عرض کنم صحبت توانایی نیست بحث تجربه و زمانه که هیچ کدومش رو فعلا ندارم در مورد نوشتن کامپونت برای مامبو فعلا تجربه ای ندارم
اما با این تفاسیر میخوام بدونم آیا ماژول یا کامپونتی برای این کار هست؟
از طرفی اون سایت که من لینکش رو گذاشتم از چه سیستمی داره استفاده میکنه ؟!!! چون زیر صفحاتش نوشته اوپن سورس پس باید مجانی باشه درسته>؟
سلام
این سایت از سیستم Digital Eye CMS استفاده می کنه این سیستم را از آدرس[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود نمایید یا از سایر کامپوننت های Template Gallery استفاده نمایید(با جستجو پیدا نمایید)
یا علی/خداحافظ
Spicial Thanks To Mr Ahmad Zade With love More
باید عرض کنم این مطلب رو نتونستم ننویسم به هر صورت باید میگفتم:.....> من برای پیدا کردن این سیستم شاید 5 بار برای آقای بلوردی میل زدم که آقای محترم و به اصطلاح حرفه ای لطفا نام سیستمی که برای تمپلیت گذاشتی چیه؟!! یکبار هم از طریق همین سایتی که بالا لینکش رو گذاشتم میل زدم براشون اما چون به فارسی تایپ کرده بودم و این آقای به اصطلاح حرفه ای از فرم انگلیسی برای کاربراشون گذاشته و همون یکبار جواب میل من رو داد که لطفا فینگلیش تایپ کنید اما همین که درخواستم رو دوباره به فینگلیش براشون فرستادم و ایشون از متن درخواست من با خبر شد دیگه جوابم رو نداد....
به هر صورت نتیجه گیری اینه که من به هر صورت یه چنین سیستمی رو پیدا میکردم حالا یا منحصرا برای فروش تمپلیت یا خودم دست به کار میشدم و در حالت بهتر و زیباترش با لطف فراوان برادر احمد زاده این مسئه حاصل میشد ولی جالب اینه که این آقا که ادعای فرهنگ اوپن سورس میکنه حتی لینک کپی رایت ایین نرم افزار رو برداشته و از طرفی از بسط و گسترش یه سیستمی که خودش ذاتا اوپن سورس مخفی میکنه چرا که میترسه واسش رقیب بشیم و در اصطلاح نزدیک به ......ایشون براشون شاخ بشیم
یاد بگیریم حسادت و نیرنگ رو از دلمون بیرون بریزیم
یاحق
سلام
دوست عزیر این جا را هم یک نگاه بکنید شاید به دردت بخوره [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی/خداحافظ
آقای احمدزاده عزیز من رو بیشتر از این شرمنده نفرمایید ممنون در خواستم رو در لینک معرفی شده ذکر کردم ولی باز هم تشکر از لینک اول