error number 1064 در نصب comprofiler
من هنگام نصب کامپوننت comprofiler با خطای زیر مواجه میشم
Fatal: Installer error with c:\appserv\www\iust-pmc\media\install_47a2ff8cd9f24\com_comprofiler\co mprofiler.xml: component com_comprofiler SQL error DB function failed with error number 1064
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'NOTEXISTS `mos_comprofiler_members` (`referenceid` int(11) NOT N SQL=CREATE TABLE IF NOTEXISTS `mos_comprofiler_members` (`referenceid` int(11) NOT NULL default '0',`memberid` int(11) NOT NULL default '0',`accepted` tinyint(1) NOT NULL default '1',`pending` tinyint(1) NOT NULL default '0',`membersince` date NOT NULL default '0000-00-00',`description` varchar(255) default NULL,`type` MEDIUMTEXT default NULL,PRIMARY KEY (`referenceid`,`memberid`)) TYPE=MyISAM ;
SQL =
CREATE TABLE IF NOTEXISTS `mos_comprofiler_members` (`referenceid` int(11) NOT NULL default '0',`memberid` int(11) NOT NULL default '0',`accepted` tinyint(1) NOT NULL default '1',`pending` tinyint(1) NOT NULL default '0',`membersince` date NOT NULL default '0000-00-00',`description` varchar(255) default NULL,`type` MEDIUMTEXT default NULL,PRIMARY KEY (`referenceid`,`memberid`)) TYPE=MyISAM ;
Information: Joomla/Mambo Community Builder 1.1 for Joomla! 1.0, 1.5 RC1 and Mambo 4.5.2 - 4.6.2
.
بعد هم هنگام اسفاده از ماژول ورود و خروج و عضویت Community Builder 1.1 خطای زیر رو میده
صفحه درخواستي شما يافت نشد.
لطفا صفحات را از منو ها انتخاب نماييد.
اين اطلاعات از صفحه page404.php خوانده مي شود.
من از مامبو 4.6.2 فارسی بصورت local استفاده میکنم.
پاسخ : error number 1064 در نصب comprofiler
الان نصب شده و در قسمت کامپوننت ها هست ؟؟
یک گزینه برای یکپارچه سازی کاربران سایت با این کامپوننت هست باید اون رو بزنید تا کاربران یکی بشن تست کنید
نه , من که گفتم مشکل من اینه که com_comprofiler نصب نمیشه و همون error رو وقع نصب میده ولی ماژول cd_login نصب میشه و بعد از نصب برای استفاده پیغام
"صفحه درخواستي شما يافت نشد.
لطفا صفحات را از منو ها انتخاب نماييد.
اين اطلاعات از صفحه page404.php خوانده مي شود."
رو میده , برای درست کار کردن باید com_comprofiler رو هم نصب کنم ؟؟
com_comprofiler نصب نمیشه و همون خطا رو موقع نصب میده لطفا کمک کنید.
ماژول تا کامپوننت به درستی کار نکنه کار نمی کنه
اما جالب اینجا ست که من الان دانلود کرد م و نصب کردم ومشکلی نداشتم !!!!!!!!!!!!!!!!!
خطایی هم ندیدم !!! appserv چه نسخه ای هست ؟
خیلی ممنون,مشکل من حل شد , دوستان اگه کسی این کشکل رو داشت میتونه از آموزش زیر استفاده کنه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]