پاسخ : مشکل در ساخت درجات
1- عکس درجات در پوشه images قالب مورد نظر شما قرار میگیرند
اندازه آنها هم کاملا اختیاری هستش
2- در قسمت مدیریت صورتک ها میتونید صورتک های جدیدی به انجمن خودتون اضافه نمایید
من وقتی می خوام اواتوری را انتخاب کنم از داخل سیستم عمل نمیکنه و اواتور رو قبول نمیکنه و در قسمت های تنظیمات اواتور میگه ماژول gd غیر فعال است چکار کنم اصلا این ماژول چیست؟؟؟؟
ببخشید این سوال رو اینجا مطرح می کنم ولی خواستم تاپیک جدیدی ایجاد نشه جایی رو میشناسید که خوب اموزش طراحی قالب برای smf و مامبو را یاد داده باشد به صورت جزء به جزء
کتابخانه GD امکانی هستش که باید توسط سرور شما فعال بشه ، برای راه اندازی این کتابخانه با هاست خود تماس بگیرید
اخه من دارم با لوکال کار می کنم حالا نمیدونم چکار باید بکنم
من میخوام عکس ارسال پیام خصوصی و ادرس ایمیل و دیدن مشخصات را تغییر بدم اما نمیدونم باید چکار کنم
ایا نیاز به طراحی قالب است
[quote author=mohsen_blid link=topic=11650.msg62374#msg62374 date=1202848636]
من میخوام عکس ارسال پیام خصوصی و ادرس ایمیل و دیدن مشخصات را تغییر بدم اما نمیدونم باید چکار کنم
ایا نیاز به طراحی قالب است
[/quote]
خیر ، فقط کافی است جای عکس در پوشه images عکس دلخواه را بگذارید
[quote author=mohsen_blid link=topic=11650.msg62372#msg62372 date=1202846376]
اخه من دارم با لوکال کار می کنم حالا نمیدونم چکار باید بکنم
[/quote]
در فایل PHP.ini علامت ; را از ابتدای این عبارت حذف نمایید extension=php_gd2.dll تا این کتابخانه فعال شود
نوید جان ممنون بابت پاسخ هات
یک سوال دیگر من میخوام وقتی به کسی درجه مدیریتی میدم اون درجه قبلیش حذف بشه مثلا الان کاربر نیمه فعال است و زمانی که من اون را به مدیر بخشی تبدیل میکنم میخوام اون درجه فعالش بره
نوید جان میخوام یک سیستم دیگه را اضافه کنم اونم به این شرح است میخوام یک گروه کاربری درست کنم حالا به تعداد مختلف مثلا گروه موزیک و میخوام هر کس که عضو این گروه میشه ارم اون گروه را علاوه بر داشتن درجه خودش داشته باشه
خوب یه سوال یادم رفت بگم اونم اینکه مثلا الان در بعضی از سایت ها نوع حال افراد رو داره منظور my mood میخوام بدونم ایا اس ام اف همچین امکاناتی را داره
اگه داره چطوری؟
بله وجود داره:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]