بابا من هرچی تو اولین صفحه ی نصب smf 1.1.4 می زنم میگه اطلاعاتت غلطه. یکی به من بگه تو اولین صفحه مربوط به وصل شدن به سرور چه اطلاعاتی رو باید وارد کنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا من هرچی تو اولین صفحه ی نصب smf 1.1.4 می زنم میگه اطلاعاتت غلطه. یکی به من بگه تو اولین صفحه مربوط به وصل شدن به سرور چه اطلاعاتی رو باید وارد کنم.
شما باید اطلاعات FTP که معمولا عمون نام کاربری و رمزعبور host می باشد را باید وارد نمایید
خب وارد می کنم. ولی بازم اشکال میگیره.
احتمالا نام FTP سایت شما ممکن است متفاوت باشد ، با مدیر سرور خود تماس بگیرید
بابا من توی نرم افزارهای FTP با همین نام و با همین پسورد وارد می شم و درسته. اما نمی دونم چرا اینجا مشکل داره. یعنی غیر از این هیچ راهی وجود نداره؟؟؟؟
خیر ، هیچ راهی نداره
منم الان همین مشکل رو دارم :(
[quote author=نوید link=topic=11710.msg62666#msg62666 date=1203088596]
احتمالا نام FTP سایت شما ممکن است متفاوت باشد ، با مدیر سرور خود تماس بگیرید
[/quote]
با سلام
من فروم رو دوباره نصب كردم اين ارور رو ميده:
Notice: Undefined variable: sourcedir in /home/khorramc/public_html/forums/index.php on line 49
Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /QueryString.php in /home/khorramc/public_html/forums/index.php on line 49
Warning: require_once(/QueryString.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/khorramc/public_html/forums/index.php on line 49
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/QueryString.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/khorramc/public_html/forums/index.php on line 49
نميشه كاريش كرد؟
ببخشيد ادرس يادم رفت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]