با سلام.
میخواستم بدونم آیا امکان این هستش که من یک سایت رو به دوتا دیتابیس همزمان وصل کنم؟ که هرچی تغییر هست روی هر دو دیتابی اعمال بشه؟ و دیتابیس ها روی دو هاست مجزا باشن.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام.
میخواستم بدونم آیا امکان این هستش که من یک سایت رو به دوتا دیتابیس همزمان وصل کنم؟ که هرچی تغییر هست روی هر دو دیتابی اعمال بشه؟ و دیتابیس ها روی دو هاست مجزا باشن.
سلام
اگه شما مي خواين 2 تا سايت داشته باشين با 1 محتوا خوب بهتر هست كه 2 مامبو با يك ديتابيس باشه ! كه مطالب هر دو مامبو در يك ديتابيس ثبت بشن . فكر كنم منطقي تره .
واسه اين كار كافيه مامبو ها رو نصب كنيد و اوني كه سرورش فرق ميكنه آدرس سرور MySQL و يا آي پي اون رو در موقع نصب كردن مامبو وارد كنيد.
آدرس سرور MySQL و يا آي پي اون رو هم ميتونيد از مدير سايتتون بپرسيد و يا در بخش MySQL داخل سي پنل اطلاعات رو استخراج كنيد.
ولي اگه اين كار كه مي خواين بكنين واسه اينه كه از ديتابيستون يك بك آپ در ديتابيس بر روي هاستي ديگر ايجاد بشه فكر كنم بايد براتون نوشته بشه . چيز خاصي سراغ ندارم واسه اين كار.
من 2 تا هاست دارم و هاست سایت اصلی رو نمی تونم جابجا کنم. اما امنیت اون یکی هاستم بیشتره و هاستی که سایتم روش هست ضعیفه. میخوام برای جلوگیری از از دست دادن اطلاعات یک همچین کاری بکنم. که اگه سرور سایت خراب شد و زد اطلاعات پرید یک دیتابیس روی هاست دیگم داشته باشم. آخه چند روز پیش این اتفاق افتاد و فروم ما برگشت به 1 روز قبلش و اطلاعات یک روزش پرید.
خوب پس اين ميشه حال دومي كه من گفتم
بايد براش برنامه نويسي بشه .
[quote author=آبتين link=topic=11882.msg63493#msg63493 date=1203703135]
سلام
اگه شما مي خواين 2 تا سايت داشته باشين با 1 محتوا خوب بهتر هست كه 2 مامبو با يك ديتابيس باشه ! كه مطالب هر دو مامبو در يك ديتابيس ثبت بشن . فكر كنم منطقي تره .
واسه اين كار كافيه مامبو ها رو نصب كنيد و اوني كه سرورش فرق ميكنه آدرس سرور MySQL و يا آي پي اون رو در موقع نصب كردن مامبو وارد كنيد.
آدرس سرور MySQL و يا آي پي اون رو هم ميتونيد از مدير سايتتون بپرسيد و يا در بخش MySQL داخل سي پنل اطلاعات رو استخراج كنيد.
ولي اگه اين كار كه مي خواين بكنين واسه اينه كه از ديتابيستون يك بك آپ در ديتابيس بر روي هاستي ديگر ايجاد بشه فكر كنم بايد براتون نوشته بشه . چيز خاصي سراغ ندارم واسه اين كار.
[/quote]
سلام
من ميخوام يه همچين كاري بكنم يعني چند مامبو با يك ديتا بيس چيكار بايد بكنم ؟ يعني آي پي سرور رو ميزنم بجاي لوكال هاست ولي ارتباط برقرار نميشه بايد كار ديگه اي هم انجام بدم؟
يا علي
سلام
تونستم كانكت كنم به ديتا بيس اما با اينكه همه چي درسته حتي با مديريت ميرم، در صفحه اصلي mainbody ميزنه:
چيزی برای نمايش وجود ندارد
حتي توي مدييريت هم مطالبو نشون ميده ولي توي صفحه اصلي نه ؟
يا علي
** دو پست شما یکی شد
سلام
ابراهیم میشه مراحل کاری که انجام دادی رو دقیقا بنویسی ...
یا علی
سلام
به روي چشب
يه مامبو روي هاست داشتم
يه مامبو هم توي لوكال نصب كردم با برنامه appserver
رفتم به سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آي پي خودم رو پيدا كردم.
رفتم به سي پنل در قسمت Remote Database Access Hosts آي پي خودم رو وارد كردم تا هاست اجازه كانكت به ديتا بيس غير لوكال رو بده.
بعد اومدم در فايل configuration.php تنظيمات ديتا بيس رو انجام دادم مثلا :
بعد آدرس مامبوي لوكال رو زدم و كانكت شدمکد:$mosConfig_host = 'در اين قسمت آي پي سرور ديتابيس رو كه از ساپورت هاستم پرسيده بودم وارد كردم';
$mosConfig_user = 'نام كاربري ديتا بيسي كه ميخواستم مامبوي لوكالم به اون كانكت بشه';
$mosConfig_password = 'پسورد';
$mosConfig_db = 'نام ديتا بيس';
همين
يا علي
سلام
اون سایت رو سرور مامبوسرور هست ؟
یا علی
سلام
نه. من دو تا سايت دارم يكيش روي مامبو سرور هست يكيش نه. روي اوني كه در مامبو سرور نيست دارم امتحان ميكنم
يا علي
سلام آقای ابراهیم
یعنی حالا شما با این کارتون دیتابیس هاستتون روی لوکال هم ذخیره میشه ؟
[quote author=ابراهيم link=topic=11882.msg72934#msg72934 date=1211882818]
سلام
به روي چشب
يه مامبو روي هاست داشتم
يه مامبو هم توي لوكال نصب كردم با برنامه appserver
رفتم به سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آي پي خودم رو پيدا كردم.
رفتم به سي پنل در قسمت Remote Database Access Hosts آي پي خودم رو وارد كردم تا هاست اجازه كانكت به ديتا بيس غير لوكال رو بده.
بعد اومدم در فايل configuration.php تنظيمات ديتا بيس رو انجام دادم مثلا :
بعد آدرس مامبوي لوكال رو زدم و كانكت شدمکد:$mosConfig_host = 'در اين قسمت آي پي سرور ديتابيس رو كه از ساپورت هاستم پرسيده بودم وارد كردم';
$mosConfig_user = 'نام كاربري ديتا بيسي كه ميخواستم مامبوي لوكالم به اون كانكت بشه';
$mosConfig_password = 'پسورد';
$mosConfig_db = 'نام ديتا بيس';
همين
يا علي
[/quote]