وقتی قالب [Aksoportal] رو نصب میکنم در زیر هدر این پیغام خطا رو میده :
مشکل از کجاستکد:Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kharidec/public_html/templates/akowinterportal/index.php on line 46
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی قالب [Aksoportal] رو نصب میکنم در زیر هدر این پیغام خطا رو میده :
مشکل از کجاستکد:Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/kharidec/public_html/templates/akowinterportal/index.php on line 46
دیگه از شما بعیده که سوالتون رو سرچ نمی کنید
Invalid argument supplied for foreach
مرسی
مجید جان من سرچ کردم و جواب رو هم اینطوری گرفتم که چون قالب فارسی شده باید اون خط رو ویرایش کنی و مثلاً اگه منوی اصلی هست به mainmenu تغییر بدم
اما متاسفانه من خیلی برنامه نویسی وب رو بلد نیستم .
ببینید در خط 46 و 47 چی نوشته : (نامی وجود نداره)
کد:foreach($vmrows as $vmrow) {
echo "<td width='$vmtab_width%'><a href='".sefRelToAbs("$vmrow->link&Itemid=$vmrow->id")."' class='buttonbar'>$vmrow->name</a></td>"
این خط رو بزار قبل از foreach ببسن درست میشه
کد:if(count($vmrows))
درست نشد مجبور شدم از خط 39 تا 51 رو پاک کردم که اینها بود و به جاش یه موقعیت درست کردم
کد:<?php
# Vertical Menu V2.1 - by Arthur Konze - [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
$database->setQuery("SELECT id, name, link FROM #__menu WHERE menutype='mainmenu' AND parent='0' AND access<='$gid' AND sublevel='0' AND published='1' AND type<>'separator' ORDER BY ordering");
$vmrows = $database->loadObjectList();
echo "<table border='0' cellpadding='0' cellspacing='2' width='75%'><tr>";
$num_vmrows = count($vmrows);
//$vmtab_width = floor(100 / $num_vmrows);
if(count($vmrows))
foreach($vmrows as $vmrow) {
echo "<td width='$vmtab_width%'><a href='".sefRelToAbs("$vmrow->link&Itemid=$vmrow->id")."' class='buttonbar'>$vmrow->name</a></td>";
}
echo "</tr></table>";
?>
با تشکر از راهنمایی هاتون
دوست عزيز خطوط رو برگردون- مشكل مربوط به كلمه mainmenu هست. شما نام منويي كه در مامبو دارى جاى اين كلمه قرار بده. اكثر قالب هاى منودار اين طورى هستند. مشكلى نداره
مشکل حل شد و هیچ مشکلی در قالب دیده نمیشه خودتون ببینید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
menutype='mainmenu'
اینو دید؟؟؟ شما خودتون هم دقت نمی کنید
خب من باید اینو چیکار میکردم
mainmenu= منوی اصلی