مشکل در کامپوننت fireboard
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان.
من کامپوننت فایربرد 1.0.3 فارسی رو گرفتم و نصب کردم ، بعد از نصب نه خبری از فولدر language هست و نه فایل های english , fa_IR ، و قسمت مدیریت اون همچنان انگلیسی هست ( قسمت کاربری فارسیه) می خواستم بدونم ، همین جوری منتشر شده و یا اینکه مال من درست نصب نمی شه؟ یعنی اصلا قسمت مدیریتیش ترجمه نشده؟!
با تشکر.
پاسخ : مشکل در کامپوننت fireboard
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینجا دانلود کنید برای مامبو هست
با سلام.
از همین جا گرفتم، فایل فارسی رو باید چیکارش کنم؟! چرا بعد از نصب فولدر language حذف می شه؟ ممکنه یه تست بکنین؟!
ممنون.
تست شده هست روی مامبو 4.6 نصب می کنید
خودمون از همین استفاده می کنید اگر فایل زبان نیست خودتون دستی کپی کنید توی اون فولدر بعد از نصب ....
اصلا بعد از نصب، فولدر language نداره!!!
فقط این فولدر ها رو داره:
_fbfiles_dist
patTemplate
sources
template
در صورتیکه در فایل zip مربوط به نصب اون فولدر های image و language هم مشاهده می شه.
در ضمن مامبو من 4.6.2 فارسی هست که از سایت خودتون گرفتم!!!
اون فولدر هایی رو که نداره بسازمشون خودم؟!
با تشکر.
بسازید و تست کنید
اصلا منطقی نیست چون من دوباره نصب کردم و مشکلی ...
خودتون دستی بسازید یا اینکه آنزیپ کنید و دستی نصب کنید از قسمت نصب از آدرس ...
ظاهرا مشکل ار لوکال هاست هست!! از wamp server استفاده می کنم، بهتر چیزی سراغ ندارین که با مامبو حسابی جور باشه؟!
فقط یه چیزی جریان اون فایل زبان فارسی که جدا برا دانلود گذاشته شده چی هست؟ آخه 1.0.3 هم که فارسی داره...
appserv از سایت appservnetwork.com
آقا بی خیال ، مشکل از خودم بود، ربطی به wamp نداشت!!!
فقط یه مورد و اون اینکه پنل مدیریتیش نباید فارسی باشه؟ ترجمه نشده اون؟ من دیدم تو پست های قبلی یه نفر گفته بود که زبان Persian بهش اضافه کرده بود پنل مدیریتیش هم درست شده بود...