کامپونت ارسال مقالات و اخبار به سایت توسط کاربران به زب
سلام
خوب این کامپونت برای ارسال ملب و مقالات آموزش و اخبار به سایت می باشد که فکر کنم رای مامبو تا جایی که من دیدیم بین سایتهایی فارسی نبوده نه جوملا نه مامبو و سایتها انگلیسی هم خیلی کم
ولی با همه ایا چیز خوبی و مهمی می تونه برای سایتهایی مامبو باشه که بعلاوه این که می تونه ارسال مطالب و مقالات و اخبار باشه امکان پیوست عکس و یا هر فایل دیگه ای هم داره
که می تونه هم بصورت مستقیم اگر مدیر سایت اجازه بده بصوتر مستقیم بعد از ارسال خبر به سایت اتوماتیک اضافه بشه یا با تایید مدیر به سایت اضافه بشه
که میهش بعنوان یک کانتکتس فوق العاده حرفه ای هم ازش استفاده کرد که با ادیتور کار بکنه
این کامپونت روی جوملاا بدون هیچ مشکلی نصب میشه و قابل استفاده هستش و بعد از نصب کامپونت اگر به مشکلی خوردید در قسمت ارسال مطلب به سایت در بخش کامپونتها بک بخش به نام در مورد ما داره که می تونید اگه مشکلی داشت اونمراحل رو طی کنید تا مشکلتون رفع بشه
+ این که تا هفته آینده فارسی ساز این کامپونت بصورت رسمی در کامپونت اورجینالشم اضافه میشه
از آقا محسن (مامبولیرن ) و مسول سیت جوملا هم تقاضا می کنم در بخش کامپونتهایی فارسی سایتشون این کامپونت مقید رو اضافه کنند
لینک دانلود : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پسورد فایل: YahooTerror.com
یک عکس : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق و پیروز باشید
Re: کامپونت ارسال مقالات و اخبار به سایت توسط کاربران به
سلام عادل جان
خوش اومدی عزیز و ممنون از کامپوننت.
سلام
این کامپوننت برای جوملا نوشته شده و با مامبو یه مقدار مشکل داره .
عادل جان شما خودت با مامبو تست کردی این کامپوننت رو ؟
یا علی
سلام .
1 . یونیکد نیست و مشکل پیش میاد .
2 . چطوری میشه صفحه ارسال مطلب رو برای کاربر ایجاد کرد .. ماژولی چیزی نداره ؟
به نام خدا
سلام.من اينو دانلود كردم ولي تو نصبش مشكل دارم.اپلود نميشه!!!!!!!!!
[quote author=فیروزمندان link=topic=1268.msg6506#msg6506 date=1150122834]
سلام
این کامپوننت برای جوملا نوشته شده و با مامبو یه مقدار مشکل داره .
[/quote]
کامپوننت کار آمدی هست
آقای فیروزمندان نمیشه تغییراتی توش بدین که ما بتونیم با مامبو استفاده کنیم ؟
ممنون
Re: کامپونت ارسال مقالات و اخبار به سایت توسط
همه چیز شدنی هست.
اگر فرصت باشه...
سلام
آقا هيچ كامپوننتي نيست كه بتونه اين كارو بكنه؟
البته تو مامبو ارسال مطالب هست ولي مشكلش اينه كه براي هر مجموعه بايد يه دونه جدا از اين ارسال مطلب بسازي كه اين كار كار بر رو در هنگام ارسال مطلب سخت ميكنه.
آقا من توی وب سایتم قسمتی دارم که اسمش هست بانک مقالات و بانک فیلمنامه .
چون وب سایتم هنوز رسماً آغاز به کار نکرده از دوستان خواهش می کنیم که این کامپوننت رو برای مامبو هم تهیه کنند تاهم من کارم راه بیفته و هم مامبو از جوملا چیزی کم نداشته باشه .
یاعلی و در پناه علی
مرتضی بهمنی