این بار دیگه نوبته منه !!
با درور
میخوام مامبو رو نصب کنم که چندتا مشکل دارم
1 - linux هستش هاست ۲ مCpanel
3 - مامبو رو میخوام دوباره نصب کنم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
0.0.0.0//~domain
هر سه تاش یک چیر متفاوت رو نشون میده
مثلا وقتی میرم تو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چند تا پوشه هستش
_private
_vti_bin
_vti_cnf
_vti_blog
_vti_prt
_vti-txt
cgi-binscgi-bin
mambo
--------------------
ولی وقتی میری توی domain.net یک پوشه به اسم blog هم توش هستش ( که البته مال subdomain ی بود که خودم ایجاد کرده بودم ( اینم بگم که subdomain رو delete کردم ولی اون پوشه باز هستش )
--------------------------------------------
وقتی میری توی
0.0.0.0//~domain
به طور خودکار انتقال داده میشه به پوشه ای که قبلا توش mamb رو نصب کرده بودم (الان دیگه پاکش کردم )
-----------------------------------------
حالا هرچی دوباره مامبو رو توی www بازم extract میکنم و میرم توی domain اینگار هیچی تغیر نکرده ۰ ( install page مامبو که هیچ نمیاد هیچ فایلی هم اضافه نشده
ببخشید اگه سوال خیلی بد مطرح کردم
با تشکر بابک
پاسخ : این بار دیگه نوبته منه !!
خوب خیلی واضح هست که مشکل از هاستتون هست. با پشتیبانی هاست تماس بگیرید و مشکلتون رو بگید.
مشکل اینجاست من هر بار با پشتیبانی صحبت میکنم به طور >:( عجیبی >:( یک دفعه مشکلات برطرف میشه و من بیچاره فقط خراب میشم :-[
یک سوال هم داشتم
- وقتی مامبو رو نصب میکنی تو یک پوشه اگه یک دفعه file پاک کنی مشکلی واسه host پیش نمیاد ( چون من فکر میکنم این مشکلی که من دارم بخاطر این هستش ) دقیقا بعد از مامبوی نصب شده روی هاست و پاک کردن اون این مشکل پیش اومد ( ۲ بارم امتحان کردم )
مشکل دوم هم در نصب مامبو هستش که باز برمیگرده به : ;)
Session save path Not set, Unwriteable
on= Register Globals
(الان میگن آن که search نمیکند عیب است ) ;D
اولی رو بیخیال میگم به مدیر هاست
دومی رو چیکار کنم
-----
با تشکر
یک چیز چرا وقتی ip سایت رو میزنی
[img width=640 height=480]http://i25.tinypic.com/2ef41nk.jpg[/img]
میاد به جای این که بره تو page اصلی
برا یاین که بره تو page اصلی باید
بزنم
----------------------------------
هاست خوب سراغ ندارین
200 Mb
Transfer 30 Gig
و بقیه امکانات هم خوب باشه دیگه
با تشکر
******** دو پست شما یکی شد
هاست مناسب مسلما هاست مامبوسرور رو ما پیشنهاد می کنیم
این موارد رو بررسی کنید