:-X
اقا یکی رو میخام که واسم نصب کنه مامبو رو به مامبولرن ایمل کردم جوابم رو ندادن :(
نمایش نسخه قابل چاپ
:-X
اقا یکی رو میخام که واسم نصب کنه مامبو رو به مامبولرن ایمل کردم جوابم رو ندادن :(
سلام
سعی کنید خودتون نصب کنید تا بهتر یاد بگیرید هر جا هم مشکلی داشتید بگید تا راهنمایی کنیم
در غیر این صورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی/خداحافظ
دوست عزیز من که در پیام خصوصی که فرستادید شما رو راهنمایی کردم.
الان اگر من برات نصب کنم بعدش چی
اگر مشکل داشتی اینجا بنویس/ وبمستر شدن آسون نیست ککو ;)
جوجو جون اونقدر ها هم تازه کار نیستیم بابا !!! یه سر به سایت بزن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ;)
ّبا نایک و پلاتنیم و انواع فروم های گفتگو کار کردم و وبمسترشون بودم ;)
مامبو رو بار اوله دارم باهاش کار میکنم !
و الان تو امتحانات هستم اونقدر وقت اضافه ندارم بزارم رو کار کردن با این و ور رفتن بهش واسه همین این همه کمک میخام از ملت ::)
یه مشکل از جای دیگه بود نصب نمیشد ! حالا دیگه نصب کردم ببین : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا مشکلم با پاک نشدن مطالب قبله !
یعنی دسته بندی هاشو نمیدونم به چه ترتیبه و از کجا شروع کنم پاک کردن که پاک بشه ! :-X
اگه میشه راهنمایی کن چیجور همه مطالب رو پاک کنم و دسته بندی ها(کاتولیج)ها رو پاک کنم و منو ها رو همه رو پاک کنم از اول اونجور که خودم میخام بچینم ! :D
تا بعد برا نصب تالارهای گفتگو و گالری عکس و یکی شدن یوزر ها برا هر 3 قسمت مظاهم بشم :P
یوزر پس بده پاک کنم
برای پاک کردن مطالب:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]