من یک اسکریپتی دیدم که پایینش نوشته بود Developed By MamboLearn.com . و اینجا تاپیک می دم که اگه میشه این اسکریپت رو در اختیار من قرار دهید .
من نیاز فوری به این دارم ، اگه میشه این رو به من بدید
نمایش نسخه قابل چاپ
من یک اسکریپتی دیدم که پایینش نوشته بود Developed By MamboLearn.com . و اینجا تاپیک می دم که اگه میشه این اسکریپت رو در اختیار من قرار دهید .
من نیاز فوری به این دارم ، اگه میشه این رو به من بدید
ببخشید چه اسکریپتی ؟؟ کچا دید ؟؟
[quote author=مجید link=topic=12264.msg65214#msg65214 date=1205152769]
ببخشید چه اسکریپتی ؟؟ کچا دید ؟؟
[/quote]
آخ ببخشید . داشتم می رفتم بیرون . عجله داشتم ، یادم رفت !! شرمنده مجید جان .
کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این اسکریپت اختصاصی هست و برای عموم نیست !
سلام این در اینترنت هست یک جستجو کنی yahoo stat script یا... حتما پیدا میکنی من فایل php رو دارم ولی html که کد رو برای کاربر بده خیر ولی کاملش در اینترنت وجود داره مجانی.
[quote author=رادمهر link=topic=12264.msg65343#msg65343 date=1205304130]
این اسکریپت اختصاصی هست و برای عموم نیست !
[/quote]
قول میدم که به کسی ندم ، فقط برای خودم می خواهم . روی لوکال. برای افزایش اطلاعاتم . نمیشه بدید ؟ ؟ خواهشن سخت نگیرید .
دوست عزیز من خیلی گشتم توی گوگل . اما به نتیجه ای نرسیدم . امکانش هست شما یکی برام جور کنی ؟نقل قول:
سلام این در اینترنت هست یک جستجو کنی yahoo stat script یا... حتما پیدا میکنی من فایل php رو دارم ولی html که کد رو برای کاربر بده خیر ولی کاملش در اینترنت وجود داره مجانی.
*** لینک ویرایش شد
خیر
مواردی که شامل کپی رایت بشه در این انجمن امکان انتشار نداره و باید خرید حتما
مرسی از رعایت قوانین در سایت
[quote author=مجید link=topic=12264.msg65411#msg65411 date=1205401366]
خیر
مواردی که شامل کپی رایت بشه در این انجمن امکان انتشار نداره و باید خرید حتما
مرسی از رعایت قوانین در سایت
[/quote]
قیمتش چنده ؟ اگه براش تعیین نکردید ، حدودا چند است ؟
سلام
سایبر جان :) با ایمیل info at mambolearn dot com تماس بگیر راجع به قیمت :) همیشه قیمت ها رو اینجوری...
یا علی علیه السلام