-
درخواست یک ماژول
سلام .
توی سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یه ماژول هست که شامل چندتا tab هست که هر کدوم یه چیز خواصی داره .
این تب ها شامل 7 تا بخش هست که هرکدوم به ترتیب عبارتند از :
یک نکته - پربیننده ها - جدیدترین مطالب - فتنه وهابیت - شیعه شناسی - نهج البلاغه و سلام شیعه .
من این نسخه از مازول یا چیزی شبیه به این که همین کار رو بکنه رو لازم دارم . میشه کسی بهم اینو بده ؟
-
پاسخ : درخواست یک ماژول
اینجا رو بخون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
آموزشی که در اینجا داده شده ناقص هست عکس هاش حذف شده من از چندین مرورگر هم استفاده کردم اما مشکل از سایت هست انگار
-
شما این آدرسو ببین ، اگه برات حلله من توضیح کامل بدم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
برای مامبو من فقط این کامپوننت رو دیدم و استفاده می کنم که با 4.6.2 جواب مشده اما 4.6.5 جواب نمیده
اما اسکریپت آجاکس اون سایت رو دیدم اسمش یادم نیست
حالا نی دونم احتمال داره که کسی مامبوت و ماژول این رو برای جوملا زده باشه
-
این مامبوت رو هم ببین
دومین متن
یه تب رو باز کن ببین
-
سلام
یا علی