اين سايت از چه Cms ايي استفاده مي كند؟
با سلام
از دوستان محترم آيا كسي مي داند كه كه اين سايت از چه نرم افزاري براي مديريت محتواي سايت و مطالب سايت خود استفاده مي كند؟
آيا اين نرم افزار از cms هاي شناخته شده مي باشد يا يه چيزي است كه خودشو ن نوشته اند؟
از و از كجا مي تواند متوجه شده كه اين نرم افزار از چه cms استفادخه مي كند از كنترل پنل مديريت يا ؟؟/
آدرس سايت يادم رفته بود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
** دو پست شما یکی شد
پاسخ : اين سايت از چه Cms ايي استفاده مي كند؟
سلام
مطمئن نیستم، ولی فکر کنم سیستم اختصاصیه
با مامبو هم میشه همین رو زد... چیزی نداره که
یا علی علیه السلام
از كجا متوجه شديد كه سيستم اختصاصي هست؟
سلام
ببین سورس صفحه های مامبو یا جوملا اینارو بگیر...
<meta name="Generator" content="Generator by Mambo , Developed By Mambolearn.Com" />
'ولی این هیچ چیزی که نشون بده از یه سیستم عمومی داره استفاده میکنه نداره، واسه همین حدث من اینه که سیستم اختصاصیه
یا علی عیه السلام
اون رو که میشه راحت حذف کرد.
به نظر من هم هر چی باشه حداقل مامبو و جوملا نیست ، چون کد هاش زمین تا آسمون فرق داره ...
اما احتمالا اگر هم سیستم اختصاصی بوده ترجمه شده ی یه کار غیر داخلی هست ، کدش معلومه کار ایرانی جماعت نیست ;)
سلام
البته علیرضا جان، کار ایرانی جماعت گاهی خیلی تر تمیز تر در میاد ;) کاملا بستگی داره به اخلاقیات برنامه نویس ;D
یا علی علیه السلام
(منظورت علی بود دیگه ;) ) آخه می دونی چیه ، اصولا کارای اینجوری نیاز به کار گروهی داره ، که ایرانی ها هم تو کار گروهی ضعیف هستن، ایرانی ها هم که یه جورایی با package design مشکل دارن ، معمولا از package design می شه فهمید کار ایرانی هست یا نه 8)