سیستم مدیریت محتوای درسا !!!
سلام
داشتم سرچ میکردم اینو دیدم . گفتم برای شما هم بذارم هم اینکه ببینید و هم یه ذره بخندید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این سایت یوزر شما آقای دردسر هست ( اسمشو که میشنوم یاد سریال دردسر والدین میوفتم (
مدیران عزیز مامبولرن به شما خسته نباشید میگم واقعا و برای اینگونه یوزر ها متاسفم.
طراحی و پشتیبانی توسط گروه دُرسا
Developed By Dorsa! Group
;D
Re: سیستم مدیریت محتوای درسا !!!
سلام
بابا بي خيال اين ديگه چيه. يارو ميره تو نونوايي مي بينه شلوغه ميگه يه كاري كنم خلوت شه شروع ميكنه داد زدن كه آهاي ميردم كوچه پاييني شعله زرد ميدن ؟ملت همه ميرن يارو ميگه بابا نكنه راست باشه . خودشم ميزاره ميره؟
اين بنده خدا هم خالي بنديه خودشو باور كرده ؟ درسا!!! ;D
آقاي فيروزمندان من اينو كه ديدم حق دادم به شما كه برنامتونو كد كنيد . به نظر من بايد با 2 يا 3 برنامه كد كنين
سلام
بابا رو رو برم . زحمتش و یکی دیگه میکشه پزشو یکی دیگه
خوبه حالا همه میدونن مامبو کار کدوم تیم هست :D
واقعا من جای این تیم بودم ... مجانی مامبو رو میده بیرون . این همه خدمات با این پشتیبانی اینم عوض خسته نباشید.
بابا ای ول آقا محمد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
گرچه ما امیدواریم که یوزرها این تغییرات رو اعمال نکنند، ولی به هر حال این دسته از کاربران هم گروهی از مخاطبان هستند که ما هم از فعالیت اونها آگاهیم.
ای کاش این کاربران مقداری به نوع عملکرد خودشون فکر کنند. اگر اقلا کمی (واقعا کمی) در توسعه سیستم و قابلیتها و ... مشارکت کرده بودند میشد به اونها حق داد که زحمت خودشون رو به این صورت ارایه بدن. اما...
اگر درcore تغییرات اعمال میکردند میتونستن اسمو عوض کنند!!!
آيا گروه مامبو لرن ميتونه اي سايت رو ببنده ؟ يا جلوشو بگيره؟ كه ديگه كسي اينجوري سوءاستفاده نكنه . واقعا از زحماتتون متشكر مامبولرن........ :-*
نخیر با روشهای مسالمت آمیز(!) نمیتونه، و البته ما چنین سیاستی کاری هم نداریم. ضمنا این افراد یکی دو تا هم نیستند و ما اونها رو کاملا میشناسیم.
سلام .
واقعاً متاسفم که دوستان اینجوری بدون فکر و تامل اظهار نظر می کنند .
بالای سایت نوشته with mambo Core ..... دقت کنید...
ولی همه دوستان بدون مقدمه و تامل دارن اظهار نظر میکنند.... واقعا که ....