پاسخ : نمایش آخرین ارسالها
با سلام
منظور شما این هست که SMF می تونه آخرین ارسالی ها رو در RSS قرار بده؟ بله!
برای اینکه در مورد RSS بهتر بدانید اینجا کلیک کنید، آدرس RSS در SMF به شرح زیر است
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای مدیریت این قسمت هم، وارد مدیریت شوید، "خبرها و خبرنامه ها" را انتخاب کرده و از لینک های بالا بر روی "تنظیمات" کلیک کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
با سلام
من هم میخوام در بالای سایت اخرین ارسالها را بگزارم اما نمیتونم من از قالب Vbulletin استفاده میکنم اصلا خبر نامه را نشان نمیده من باید چکار کنم
ادرس سایت من
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
منظور شما همان "آخرین ارسالها" که در پایین انجمن هست ؟ یک مارژول مربوط به اینکار در سایت رسمی SMF پیدا کردم که البته انگلیسی هست، می تونید امتحان کنید. برای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کلیک کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
اون موقع این ماژول آخرین ارسالها را بالای سایت هم نشون میده؟ یا فقط پایینه و اینکه فقط روی قالبهای پیشفرض عملی میشه یا روی هر قالب دیگه ای جواب میده؟
راستی این ماژول یه لینک پایین انجمن اظافه می کنه که نوشته آخرین ارسال و باید روش کلیک کرد تا آخرین ارسالها را ببینیم !
فكر كنم اين اسكريپت به درد كارتون بخوره.فقط كافيه اين اسكريپت رو در پوشه قالبتون بريزيد و يه كم دستكاري توي فايل index.template.php .البته خودم هنوز روي smf امتحانش نكردم.