-
2تا سوال ساده کمک
یه یکی دوتا سوال داشتم خیلی ممنون میشم کمکم کنید.
1)من یه انجمن ساختم میخوام مثلا یدونه انجمنش رو محدودش کنم به اعضا ولی هرکاری کردم نشد.
2) این آیکنها چرا نشان داده نمیشه؟ مثلا آیکون ارسال پاسخ یا www و... به صورت نوشته هست.
باید کجا آپلود کنم؟[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالبم هم اینه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3)آیا وقتی یه مد رو در قسمت نصبه بسته اینستال میکنیم به طور خودکار فعال میشه؟ دیگه نباید جایی رو مثلا تیکی چیزی بزنیم؟
به به
به به
خیلی ممنونم.
-
پاسخ : 2تا سوال ساده کمک
1- شما باید برای تغییر سطح دسترسی به آدرس زیر بروید
مدیریت ->مدیریت انجمنها از اینجا باید تغییر را در جلوی هر یک از انجمنهاتون بزنید و پس از انتخاب [ تغییر ] باید به ویرایش گروههای کاربری بپردازید و تیک مربوط به گزینه دلخواه را بزنید.
2- شما ببین تو چنین فایلی وجود داره یا نه اگه داشت که هیچ ولی اگر نداشت عکس مربوط را در آدرس مخصوص با نام مناسب ذخیره کنید.
forum/theme/your theme name/images/persian/search.gif
forum/theme/your theme name/images/persian/new_topic.gif
3- خیر خودش فعال میشه فقط باید با قالبتون سازگار باشه و بیشتر روی قالبهای پیشفرض smf جواب میده.
-
سلام
لطفا همین ابتدای ورودتون به سایت یه سر به قوانین هم بزنید :) : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
عنوان مناسبی برای تاپیک هاتون انتخاب کنید بهتر میتونیم بهتون کمک کنیم :) موفق باشید
یا علی علیه السلام
-
دادا خیلی ممنون مشکلم حل شد.
باشه عنوان مناسب انتخاب میکنم.
-
آقا کمک.
این مشکل آیکونها حل نشد. از قالب نیستش؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وجود داره ولی نشون نمیده از چیه؟
-
الام من انجمنتونو دیدم
تصاویر همه به درستی نمایش داده میشوند
CTRl+f5 بزنید
در ضمن یک تصویر بزارید
-
با سلام
دوست عزیز، لطفا قبل از بازکردن هر تاپیک، قوانین انجمن را مطالعه کنید، برای پرسیدن چند سوال، چند تاپیک باز کنید :)
این تاپیک قفل خواهد شد، از دوستان عزیز خواهش می کنم جواب تاپیک هایی که از قوانین فاروم پشتیبانی نمی کنند را ندهید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
بابا نزنید... باشه. درجایی که میشه دو سوال رو تویه یه انجمن پرسید دیگه نیازی ندیدم 2تا تاپیک بزنم در هر صورت ممنونم بابت پاسخ.
اون قانون هفتم نیوتن بود گفتم