-
جستجو در سایت
سلام ،
لطفا یه نگاه به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بندازید . بالای صفحه یک سرچ باکس هستش که داخل سایت جستجو رو انجام میده و نتایج جستجو رو در همون صفحه نشون میده . من چه طوری می تونم چیزی مثل این رو در سایت خودم قرار بدم؟
-
پاسخ : جستجو در سایت
اون داره از سیستم جستجوی گوگل استفاده می کنه . می تونی بری توی webmaster tools گوگل . بعد از قسمت سرچ انجینش دومین سایتت رو وارد می کنی و بعد از توی قسمت dashboard وارد سرچ انجینت می شی و از قسمت code کدش رو می گیری . فقط زمان انتخاب نوع مد ، فکر کنم قسمت دومش نوشته ajax یا java که باید اونو انتخاب کنی .
بری توش متوجه می شی . اگه مشکلی بود بگو تا راهنمائیت کنم .
نمون اش اینجا هست .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
من وارد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شدم . لاگین کردم و در قسمت dashboard آدرس سایت رو وارد کردم . چیزی به نام سرج انجین اینجا وجود نداره . چیزی هم مبنی بر اینکه کدی به من بده هم وجود نداره .
-
ببین توی قسمت داشبورد یه جا نوشته add site اونجا آدرست رو وارد کن . بعد توی قسمت بعدی ازت می خواد که تائید کنی که صاحب سایت هستی . وقتی اون کارایی که گفته کردی ، توی همون صفحه اول سایت آدرس سایتت بعنوان یه آیکون اضافه می شه .
روش که کلیک می کنی توی صفحه بعد چندتا آیکون بالا اضافه می شه که یکیش code هست .
یه کم بخونیش راحته .
-
با سلام
آقا این قراردادن جستجو گوگل در سایت رو می شه یه توضیح کاملی بدی؟ آخه هر کاری کردم نمی شه!
-
سلام
شما دقیقا بگید چه مراحلی طی کردید و موفق نشدید ... اینجوری بهتر میشه مشکل شما رو پیدا کرد و حل کرد ...
یا علی
-
رفتم توی گوگل وب مستر تولز. آدرس سایتم رو بهش دادم. یه کد داد. در ادیتور html سایت جایی که گوگل گفته بود جایگزاری کردم. بعد علامت تیک کنار دوتا از گذینه ها قرار گرفت. بعد دیگه هیچی. چیزی پیدا نکردم.
-
سلام
شما باید به این آدرس برید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
دستت درد نکنه اجام دادم. اد تو گوگل هم اومد. حالا چه جوری در سایتم قرارش بدم.
-
اگر صبر کنی امروز قرار براش اموزش درست کنم
دوست عزیز سری به اینجا بزن
** دو پست شما یکی شد