مشکل عجیب و جدید و نادر من با وب سایتم... لطفا کمک کنید
سلام
از امروز صبح بعد از اینکه آخرین پستم رو روی سایتم فرستادم یهو دچار یک مشکل جدید و عجیب شد.
1- بنر سایت بصورت خودبخودی عوض شد . البته این توضیح رو بدم که من بنر رو اول عید عوض کرده بودم ولی این تغییر اعمال نشده بود که یکهو امروز این اتفاق افتاد.
2- بنر بصورت نیمه (نصف) نمایش داده میشه
3- فقط 3 تا پست اول سایت نمایش داده میشه و بقیه سایتم به هیچوجه نشون داده نمیشه.
4- وقتی وارد کنترل پنل سایت میشم فقط صفحه اول کنترل پنل میاد و مثلا صفحه ایجاد پست و دیگر قسمتها نمایش داده نمیشه .
من میخواستم بدونم آیا این مشکلات از کنترل پنل سایت خودمه یا مشکل از سروره؟
این توضیح رو هم بدم که دیروز من با بعضی از قسمتهای سی پنل کار کردم ولی هیچ تغییری رو تائید نکردم. البته دیروز اصلا مشکلی نداشتم و فقط این مشکل از امروز ایجاد شده است.
من آدرس سایتم رو مینوسم لطفا شما هم چک کنید و ببنید این مشکل فقط برای من است یا شما هم با این مشکل برخورد می کنید.
ممنونم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پاسخ : مشکل عجیب و جدید و نادر من با وب سایتم... لطفا کمک ک
سلام
2 و 3 رو چک کردم مشکلی نبود ! 1 هم احتمالا به خاطر cash مرورگرتون بوده که پاک نکردین !
4 رو چه اروری دریافت می کنین ؟ میشه یه عکس بزارید .
عنوان تاپیک رو خیلی عجیب انتخاب کردید من فکر کردم حالا چی شده.. !
دوست عزیز ممنون که جواب دادید
ممکنه این مشکل مال کش آی اس پی سروریس دهنده اینترنتم باشه؟ چون من با 2 تا مرورگر مختلف(فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر) چک کردم و هر دو همین مشکل رو داشت.
سلام
آره ممکنه... یه مقدار صبر کن.. یا با فی*لتر شکن برو، یا ISP رو عوض کن ببین درست میشه؟
یا علی علیه السلام