آقا یکی کمک کنه بنده gzip رو برای افزایش سرعت سایتم فعال کردم اما بکلی سایتم تعطیل شده و نه تو ادمین میره و نه تو سایت (صفحه سفید نشون میده )چکار کنم؟حتی رفتم تو configuration.php و gzip رو هم به صفر برگردوندم ولی درست نشد؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا یکی کمک کنه بنده gzip رو برای افزایش سرعت سایتم فعال کردم اما بکلی سایتم تعطیل شده و نه تو ادمین میره و نه تو سایت (صفحه سفید نشون میده )چکار کنم؟حتی رفتم تو configuration.php و gzip رو هم به صفر برگردوندم ولی درست نشد؟؟؟؟
در فایل زconfiguration.php برید و این کد رو بکنید این که من می زارم الان جلوش 1 هست شما بکنید 0
کد:$mosConfig_gzip = '0';
گفتم که اینکار رو کردم ولی درست نشد؟؟؟
پس کلمه ی صفحه سفید میاد رو جستجو کنید
و راههای گوناگون که قبلا مطرح شده رو یکی یکی اجرا کنید تا مشکل برطرف بشه
سرچ کردم ولی هیچ مطلب در رابطه با این موضوع پیدا نکردم .چکار کنم ؟میشه راهنمایی کنید؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز ببین به error_log دسترسی داری یا نه . اگه داری بررسی کن اینجا هم error رو پست کن
با سلام
به احتمال 99.9٪ برنامه با مشکلی رو به رو شده است و بخاطر غیر فعال کردن، نمایش خطا ها در php، شما صفحه را سفید خواهید دید، دوست عزیزمان گفتن، لطفا فایل error_log را که در پوشه مامبو ایجاد شده باز کنید ببینید آیا چیزی نوشته شده یا خیر.
اگر بله، در اینجا بنویسید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
اين فايل error_log رو از کجا بايد پيدا کنم؟
با سلام
عموما زمانی که از طرف سرور نمایش خطای PHP غیرفعال می شود، فایلی به نام error_log در پوشه ای که فایل php خطا بدهد توسط خوده PHP ساخته خواهد شد به نام error_log.
از آنجایی که تمامی فعالیت های مامبو با index.php کنترل می شود، پس در نتیجه error_log باید در همان صفحه ایجاد شده باشد، در پوشه اصلی مامبو بررسی کنید چنین فایلی را می بینید یا خیر.
در صورتی که نمی بینید با مدیر سرور تماس گرفته و در خواست فعال سازی نمایش خطا ها را بکنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی