سلام .
کامپوننت کارت پستال رو نصب کردم .
وقتی اسمی برای دسته ها یا کارت ها می گذاریم اسم رو نشون نمیده .
چطوری توی منو یک لینک بدیم که مردم برن کارت بفرستن ؟؟ وقتی روی لینک آیتم کامپوننت کلیک می کنیم توی لیست اسم کامپوننت کارت پستال نیست ..
کمک کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام .
چطوری توی منو یک لینک بدیم که مردم برن کارت بفرستن ؟؟ وقتی روی لینک آیتم کامپوننت کلیک می کنیم توی لیست اسم کامپوننت کارت پستال نیست ..
کمک کنید
منم همین مشکلو دارم یکی کمک کنه :(
سلام
محمد جان ما قبل از انتشار ، تمام فایلها رو تست میکنیم و امکان اشکال در اونها صفر هست .
شما بهتر بود عنوان تاپیک رو میذاشتین " من با کامپوننت کارت پستال مشکل دارم " !!
شما ابتدا باید از قسمت مدیریت کامپوننت ها >> کامپوننت کارت پستال یک دسته ایجاد کنید
بعد از ایجاد دسته در قسمت مدیریت کارتها کارت خود را add کنید .
برای اینکه این کامپوننت رو در بخش کاربری داشته باشید باید از قسمت منو ها >> منوی اصلی >> جدید >> کامپوننت >> کارت پستال رو انتخاب کنید و ذخیره کنید .
در قسمت کاربری با کلیک روی این منو دسته ها ظاهر میشند که با کلیک روی هر دسته کارتهای مختلف نمایان میشن . با کلیک روی هر کارت امکان ارسال اون برای دیگران فراهم میشه .
راستی تاپیک "سیستم مدیریت محتوای درسا !!!" ==> [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو دیدی ؟
مشخص هست که زحمت زیادی پاش کشیدین .
جا داره خسته نباشید بگیم خدمتتون .
یا علی
سلام .. من مشکلم هنوز حل نشده ...
[quote author=dardesar link=topic=1329.msg6707#msg6707 date=1150462242]
سلام .
کمک کنید
[/quote]
البته این مشکل در لوکال ندارم .. فقط سرور
سلام
یوزر و پسورد رو بفرستید تا براتون ست کنیم .
یا علی