قالب جدید جوانه های گندم برای جوملا
سلام
از اونجایی که دوستان ما در تیم مامبولرن لطف دارند و قالب های جدید در اختیار ما نمیزارن ، تصمیم گرفتم یکی از قالب های سایت دانش آموزان طراح رو ویرایش کنم و در اختیار کاربران مامبو قرار بدم و امیدوارم که این کارم رو ادامه بدم . . .
سایت دانش آموزان طراح : [studentsdesign.del]
لینک قالب جوانه های گندم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منتظر قالب های مامبو هم باشید - یا حق
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پاسخ : قالب جدید جوانه های گندم برای جوملا
سلام. کار ارزش مندی می کنی. امیدوارم تداوم داشته باشه.
ممنونم ازت. ;)
[quote author=جوادی link=topic=12716.msg67561#msg67561 date=1207583524]
از اونجایی که دوستان ما در تیم مامبولرن لطف دارند و قالب های جدید در اختیار ما نمیزارن.....[/quote]
سلام
یعنی داستان اینقدر ضایعه که شما با همین اولین پستت توی انجمن متوجه این موضوع شدی؟ ;)
با سلام
البته دوستان عزیز نسبت به ما لطف دارن ;)، فکر می کنم کمی کم لطفی از طرف کاربران نسبت به ما می شه و زحمت های شبانه روزی برای پشتیبانی و ایجاد نرم افزاری بی مشکل تر فراموش شده ??? و حداقل این انتظار هست دوستان طراحی قالب سایت خودشون رو، خودشون قبول کنند یا هزینه برای پرداخت طراحی قالب به تیم مامبولرن بپردازند، به هر حال این سایت و مدیران این سایت هم خرج دارند، درسته ؟ :) و فکر هم نمی کنم کسی در اینجا عاشق جمال ما باشه و ماهیانه برای ما کمک های نقدی ارسال کنه :D
دوست عزیز، کار شما تحسین پذیر هست و امیدوارم اینکار رو ادامه بدید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
تصمیم گرفتم یکی از قالب های سایت دانش آموزان طراح رو ویرایش کنم و در اختیار کاربران مامبو قرار بدم و امیدوارم که این کارم رو ادامه بدم . . .
[/quote]
سلام
با 4.6.2 سازگارش کردین؟
یک مقدار زیادی به هم ریخته و نافرمه (البته الان در موقعیتی نیستم که بتونم از صفحه عکس بگیرم و آپ کنم. لازم باشه اینکارو می کنم)
نمی دونم خودتون متوجه شدید یا نه
به هر حال خسته نباشید. امیدوارم نواقصش رو رفع کنید و دوباره آپ کنید
[quote author=سیادتی link=topic=12716.msg67610#msg67610 date=1207608058]
با سلام
البته دوستان عزیز نسبت به ما لطف دارن ;)، فکر می کنم کمی کم لطفی از طرف کاربران نسبت به ما می شه و زحمت های شبانه روزی برای پشتیبانی و ایجاد نرم افزاری بی مشکل تر فراموش شده ??? و حداقل این انتظار هست دوستان طراحی قالب سایت خودشون رو، خودشون قبول کنند یا هزینه برای پرداخت طراحی قالب به تیم مامبولرن بپردازند، به هر حال این سایت و مدیران این سایت هم خرج دارند، درسته ؟ :) و فکر هم نمی کنم کسی در اینجا عاشق جمال ما باشه و ماهیانه برای ما کمک های نقدی ارسال کنه :D
دوست عزیز، کار شما تحسین پذیر هست و امیدوارم اینکار رو ادامه بدید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
[/quote]
سلام
بله حق با شماست ، واقعاً زحمات تیم مامبولرن رو نباید نادیده گرفت ولی این تیم لا اقل نباید سال نو به فکر یک قالب نوروزی زیبا برای کاربرانش باشه ، یعنی سرشون به حدی شلوغه که اصلاً به این کار نمیرسن ؟ اگر 1 روز از وقتی که برای انجمن میزارین رو (فقط یک روز ) برای طراحی یه قالب جدید بزارین دوستان کاربر شما خیلی خوشحال میشن. همه به دنبال قالبی جدید هستن که تیم مامبولرن منتشر کنه. . . ما همچنان منتظر می مانیم . و من هم به اینکار ادامه خواهم داد تا مزاحم شما نشن .
یا حق
[quote author=یاسر link=topic=12716.msg67625#msg67625 date=1207628385]
تصمیم گرفتم یکی از قالب های سایت دانش آموزان طراح رو ویرایش کنم و در اختیار کاربران مامبو قرار بدم و امیدوارم که این کارم رو ادامه بدم . . .
[/quote]
سلام
با 4.6.2 سازگارش کردین؟
یک مقدار زیادی به هم ریخته و نافرمه (البته الان در موقعیتی نیستم که بتونم از صفحه عکس بگیرم و آپ کنم. لازم باشه اینکارو می کنم)
نمی دونم خودتون متوجه شدید یا نه
به هر حال خسته نباشید. امیدوارم نواقصش رو رفع کنید و دوباره آپ کنید
[/quote]
دوست عزیز منظور شما مامبو 4,6,2هستش نه؟
همونطور که گفتم این قالب برای جوملاست ولی چشم این قالب رو برای مامبو هم سازگار میکنم .
یا حق
سلام آخه جوادی جان... اگر 1 روز انجمن رو تعطیل کنن که صدای کاربران بیشتر در میاد :)
ضمن اینکه خوب تیم کلی قالب فارسی کرده و تو mambo-digg گذاشته :)
یا علی علیه السلام
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=12716.msg67650#msg67650 date=1207643226]
سلام آخه جوادی جان... اگر 1 روز انجمن رو تعطیل کنن که صدای کاربران بیشتر در میاد :)
ضمن اینکه خوب تیم کلی قالب فارسی کرده و تو mambo-digg گذاشته :)
یا علی علیه السلام
[/quote]
آخه عزیزم کی گفت انجمن تعطیل شه؟فکر کردی کل مامبولرنیا بیکارن بشینن برای ما یدونه قالب طراحی کنن؟هرچیزی بخش مخصوص خودش همراه با مدیران مخصوص همون بخش رو داره . من میگم مدیران بخش قالب لطف کنن این کار رو برای کاربران انجام بدن .
دوست عزیز میدونی این قالب ها که تو مامبو دیگ هست مال کی هستش ؟
موفق باشی - یا حق
سلام
جناب جوادی عزیز! بابا دمت گرم! شما میایی تو انجمن مامبو قالب جوملا ارائه میدی که چی بشه؟
تازه بماند که خودت هم وقتی میگی:
نقل قول:
تصمیم گرفتم یکی از قالب های سایت دانش آموزان طراح رو ویرایش کنم و در اختیار کاربران مامبو قرار بدم
درستش اینه که قالبتون برای مامبو سازگار شده باشه والا خیلی برای مامبو کارها کاربردی نخواهد بود؟
بازم میگم دستت درد نکنه
اما به خاطر داشته باشیم که فارسی سازی قالب جوملایی برای جوملا نیمی از راهی هست که برای فارسی سازی قالب جوملایی برای مامبو صرف میشه چرا که سازگاری هم فاکتور مهم و زمانبری است.