-
گله و شکایت
سلام به مدیران محترم
آقایون من الان سه روزه که تو این انجمن به دنبال دو چیز میگردم یکی ماژول یا مد یا همون بسته آخرین ارسال ها که مثل خود این سایت که در انتهای سایت قرار میگیره و دیگری قرار دادن بنر تبلیغاتی در بالای انجمن مثل همین انجمن .
هر چقدر هم جستو جو کردم پیدا نکردم و چیزایی که پیدا کردم لینکش به smflearn ختم میشد که کار نمی کنه اصلآ سایتش بالا نمیاد
و شما هم که میگید واسه دانلود هر چی باید یه سری تغییر در قالب و همون مد هنگام نصب اعمال کنید ، خوب چه تغییراتی بیشتر توضیح بدید بگید که کجا و چی رو تغییر بدیم و جاش چی بنویسیم ، این طوری که چیزی یاد نمیگیریم
یا علی
اگه لینک درست این چیزارو پیدا کردید بزارید اینجا ، من که خیلی گشتم پیدا نکردم.
-
پاسخ : گله و شکایت
سلام با اجازه بزرگترها :
بالاخره اینجا انجمنه و هرکس میاد یه چیزی میخواد . شما باید یکم صبر میکردید حتما جوابتون رو میدادند.
اولی که گفتین تو خود smf هست فقط باید تیکش رو بزنید.
کافیه از تو قسمت مدیریت و از اونجا تنظیمات قالب جاری و از اونجا هم عدد مربوط به "تعداد آخرین ارسال های نمایش داده شده در صفحه اول انجمن ها" را کم و زیاد کنی.
برای دومی هم یکم تو همون سایت smflearn میگشتید پیدا میکردید.
بفرمایید. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
خيلي از دوستان هستند كه اينجا حتي كار هاي ديگران رو انجام مي دن مي تونيد در خواست بديد يا قبول مي كنند يا نمي كنند .
مد تبليغات هم يكي دو تا نيست در گوگل هم سرچ كنيد فارسي خيلي مي اره
-
آقا همگی دستتون درد نکنه خیلی ممنون مشکلم حل شد
از آقا نوید هم خیلی ممنون خلاصه من یه معزرت خواهی بدهکارم به دوستان یه خورده تند رفتم
البته سایت smflearn اینجا بالا نمیاد error میده همون طور که آقا نوید گفتند برای ای اس پی که استفاده میکنم
بازم تشکر از انجمن خوب و اعضای خوبتون