معرفی دو ماژول برای علاقه مندان به Flicker و Picasa
قابلیتهای ماژول Flicker:
نمایش تصویرهای مختلف از خود فلیکر یا از حساب کاربری شما
تنظیم شماره کاربری Flicker برای نمایش عکسهای یک حساب کاربری خاص
نمایش تصاویر به صورت افقی و عمودی
امکان تنظیم سایز نمایش عکسها
امکان تنظیم Alignment
لینک دانلود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای بدست آوردن ID فلیکر هم میتونید از این سایت استفاده کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قابلیتهای ماژول Picasa Referral:
امکان وارد کردن Google Adsense ID برای نمایش تصاویر
امکان انتخاب روشهای مختلف نمایش تصویر
لینک دانلود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Google Adsense ID: برای بدست آوردن این ID بایستی یک حساب کاربری در Google Adsense داشته باشید که البته رایگان نیست!
امیدوارم مفید باشه براتون ;)
موفق باشید :)
-------------
با عرض معذرت از مدیر فوروم من یکبار مطلب رو اشتباهاً در قسمت Template و CSS ارسال کردم.. لطفاً اون یکی رو حذف کنید.
پاسخ : معرفی دو ماژول برای علاقه مندان به Flicker و Picasa
سلام
خیلی ممنون، اگر بتونید ماژول ها رو فارسی کنید :) به اسم خودتون تو سایت احتمالا منتشر خواهد شد... حیفه اگر این کار رو نکنید :) چون کار زیاد مشکلی نیست، فقط فایل هاش رو با notepad باز کنید متوجه میشید احتمالا
یا علی علیه السلام
چشم حتماً آقای شکرزاده :)
فقط این ماژول یه مشکل کوچک داره :( من نصبش کردم و آی دی فلیکر رو هم وارد کردم عکسها رو نشون میده اما نصفه!!!! میشه راهنمائیم کنید چون نه توی فایلهای کد ماژول و نه از طریق کنترل پنل ماژول هیچ تنظیمی برای ارتفاع ماژول وجود نداره!
این آدرس سایت منه بالای صفحه زیر هدر گذاشتم این ماژول رو میشه ببینید مشکلش چیه بهم بگید :)
ممنون از لطفتون
خودم درستش کردم :) مرسی ...
عالی هست
فقط نمیشه لینک عکس ها به صورت پنجره جدید و جدا باز بشه؟