من کامپوننت و مامبو یادداشت پیشرفه رو نصب کردم و خوب کار می کنه ولی مجبور شد حالت قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي در تنظیمات کلی غیر فعال کنم چون با کلیک روی لینک ها هیچ صفحه ای یافت نمی شد کش رو هم پاک کردم ولی فایده ای نداشت.
نمایش نسخه قابل چاپ
من کامپوننت و مامبو یادداشت پیشرفه رو نصب کردم و خوب کار می کنه ولی مجبور شد حالت قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي در تنظیمات کلی غیر فعال کنم چون با کلیک روی لینک ها هیچ صفحه ای یافت نمی شد کش رو هم پاک کردم ولی فایده ای نداشت.
مشابه این مشکل
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منم نصب کردم اشکالی که داره این که تو حالت sef قسمت نظرها وقتی نظرات کاربران زیاد می شه پایین می زنه صفحه 2 ولی وقتی می زنی نمی ره به آن صفحه و به صفحه اول بر می گرده
در مورد بهینه کردن و آمدن صفحه سفید زیاد بحث شده باید سرچ کنید.
سلام دوست من یعنی چی بهینه سازی لینک ها ؟
من نگفتم صفحه سفید می یاد گفتم صفحه اول که تو نظر سنجی پر می شه به صفحه دوم نمی ره این تو سایت بالا که گذاشتن هم نوشته و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و آخر مدیر سایت گفته این یه باگ که کشف شده و دارن درستش می کنن
یعنی حالت "قابل فهم كردن لينك ها براي موتورهاي جستجو" در تنظیمات کلی مجبورم غیر فعال کنم چون با کلیک روی لینک ها هیچ صفحه ای باز نمی شه
من یه کامپوننت دیگه کی یکی از دوستان معرفی کرده بود رو با توضیحاتش آپلود کردم شاید به درد شما هم بخوره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم لینک اصلی:
من JoomlaComment 3.20 نصب کردم خیلی چیز خوبی ولی کلی خطا داره یکی کمک کنه
Notice: Use of undefined constant JREQUEST_ALLOWHTML - assumed 'JREQUEST_ALLOWHTML' in c:\appserv\www\components\com_comment\joscomment\u tils.php on line 72
Notice: Use of undefined constant JREQUEST_ALLOWHTML - assumed 'JREQUEST_ALLOWHTML' in c:\appserv\www\components\com_comment\joscomment\u tils.php on line 72
Notice: Undefined property: id in c:\appserv\www\includes\mamboHTML.php on line 52
Notice: Undefined property: title in c:\appserv\www\includes\mamboHTML.php on line 53
Notice: Undefined property: id in c:\appserv\www\includes\mamboHTML.php on line 6
این JoomlaComment روی مامبو جواب نداد من همون کامپوننت پیش فرض مامبو دوباره نصب کردم
[quote author=majd66 link=topic=12913.msg70916#msg70916 date=1210400752]
این JoomlaComment روی مامبو جواب نداد من همون کامپوننت پیش فرض مامبو دوباره نصب کردم
[/quote]
خیر این سازگار نیست با مامبو