بازهم LightBox و باز هم مشکل!
سلام. من خودم هم نمی دونم چه گیریه که به این LightBox دادم ولی خوب چیز جالبیه دیگه. خدا نکنه دچارش بشید ;)پس از عنوان مشکلات "مامبوت LightBox" و به نتیجه نرسیدن آن مبحث در این تاپیک :(:
رفتم سراغ سایت اصلی LightBox بلکه بتونم به طور دستی و کلی نصبش کنم. بنابراین به سایتش رفتم که آدرسش اینه:
بعد طی مرحله به مرحله ی دستوراتی که تو خود سایت با آدرس بالا داده شده بود و کلی ذوق و شوق که این دفعه دیگه حلّه :D،وقتی سایت بالا اومد (البته روی لوکال نصبش کردم) دیدم که همینطوری LightBox هم جزء قالب سایت و دیگر مطالب به طور خودکار و البته ناقص لود شده و سایت به شکل زیر در اومده ???:
حالا من چیکار کنم؟ :-[
ممنون...
یــــــــــــــــــــــــ ــــــــا عــــــــــــــــــــــــ ــــلی
پاسخ : بازهم LightBox و باز هم مشکل!
مطمئن هستین کد ها رو سر جاشون قرار دادین؟!!
اینم lightbox با رفلکشن که کلی عکس رو خشکل میکنه. بگیرید و حالش رو ببرید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درضمن با این مامبوت نیازی نیست در هدر سایت کدی قرار بدین...
کار رو راحت میکنه . درضمن با غیر فعال کردن mosimage خودکار این مامبوت جایگزین mosimage میشه و سایت رو زیبا میکنه
امتحان کنید ...
از لحاظ seo خلالی رو وارد نمی کنه؟! alt تصاویر چی می شه؟!
خیر وقتی عکس رو انتخاب می کنید باید براش نامی هم بزنید تا به جای alt قرار بگیره در قسمت مدیریت منظورم هست همونجا که عکس رو به محنوا اضافه می کنید ، اما آپلود دستی خیلی بهتر است
سلام. ممنون خیلی قشنگه. حل شد. :D
سلام. در صورتی که من، هم در ویرایشگر {mosimage} را وسط چین می کنم و هم در قسمت پارامترها ولی باز هم در مرورگرهای فایر فاکس و اپرا عکس پیش نمایش با کلیک بر روی آن مامبوت عمل می کنه (و درست هم عمل می کنه) در سمت راست قرار می گیره ولی عنوان عکس که اون هم در پارامترها وسط چین تعیین شده همون وسط می مونه. در IE7 هم مشکلی نداره. برای اون دو مرورگر چیکار باید کرد؟
یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــــــــ لی
از css کلاس .mosimage و یا .image رو center کنید
[quote author=مجید link=topic=12970.msg70201#msg70201 date=1209784433]
از css کلاس .mosimage و یا .image رو center کنید
[/quote]
سلام . منظورتون css قالب هست؟ اگه درسته، که من به صورت زیر عوضش کردم ولی تغییری حاصل نشد.
کد:
.mosimage {
border: 1px solid #cccccc;
text-align: center;
margin: 5px
}
در ضمن ه فرض در صورتی که این کار را با موفقیت انجام بدم ،بعدا میشه توی مطالب بعدی که ارسال می کنم این عکس را سمت راست یا چپ قرار بدم یا دیگه این امکان هم گرفته میشه و توی کل مطالب همش میاد وسط؟ آخه همونطور که می دونید هر مطلبی شرایط خاص خودش را داره و نمی شه یه وضعیت کلی برای همش تعریف کرد.
یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــــــــ لی