شمارنده سایت یا شمارنده وبگذر مسئله این است؟
سلام
آقا یه سوال ...
این شمارنده سایت وبگذر چقدر دقیقه ؟
من چند روزه شمارنده سایتو با شمارنده وبگذر زیر نظر دارم به چیز عجیبی برخوردم و اون اینکه تو سه روز تفاوت 342 نفره ، یعنی شمارنده وبگذر 342 بازدیدو کمتر نشوون می ده . ???این قضیه رو چطور میشه توجیه کرد ???. حالا به نظر شما مچ کدومو بگیرم! شمارنده سایتو یا شمارنده وبگذر و؟ :-X
پاسخ : شمارنده سایت یا شمارنده وبگذر مسئله این است؟
ما اصولا یک بازدید داریم و یک بازدید از صفحات که میشه hit and visiti
اصولا visit خیلی کمتر از Hit هست این توضیح رو دادم که بگم بعضی از اعداد و ارقام به این دلیل هست که بالا و پایین میشه
حالا دقت این سایت چقدر است دیگه مسئله ای جداست !!!
من امار گوگل رو پیشنهاد میکنم که فوق العاده است
به نظر من هم از گوگل استفاده کنید چون فقط نیم ساعت طول می کشه که ماژول های وبگذر و پرشین استت لود بشن ، مخصوصا وبگذر
خب چطوری میشه آمار گوگل رو بذاریم تو سایت ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بقیه اش رو هم خودش توضیح داده با عکس و فیلم و ...
یه سوال
برای اینکه بریم و آماری که گوگل داده رو ببینیم باید کجا بریم و چیکار کنیم ؟
سلام
اگر به آدرسی که آقا مجید زحمت کشیدن مراجعه کنی و با استفاده از حساب گوگلی خودتون ثبت نام کنید ، به شما یه کد میده که در قالب قرار بدی و ....
حالا بعد از اون می تونید روزانه به همون آدرس بری ، لاگین کنید و روی لینک View Reports کلیک کنید ... تمام اطلاعات در مورد کاربران سایت رو ببینید . اطلاعاتش بی نظیره ..
از رزولوشن تصویر کاربر تا اینکه از کجا اومده ، چرا اومده ، ISP ، شهر ، کشور و ................... :D
می تونی چند سایت رو به صورت هم زمان مدیریت کنید و .... تمام توضیحات لازم هم وجود داره .
موفق باشید .