راهنمایی در انتخاب میان مامبو و جوملا
سلام
من در حال راه اندازی یه سایت جامع هستم که دارای خصوصیات زیر باشه:
1- صفحات استاتیک
2- بخش مرکز دانلود
3- لینکدونی
4- گالری تصاویر
5- گالری ویدئویی
6- تبلیغات به همراه گزارش تعداد بازدید یا کلیک در صفحات گوناگون سایت
7- انجمن گفتگو
8- کاریابی
9- اخبار
10- مقالات
11-RSS
12- سیستم پیام رسان داخلی
13- لودینگ سریع سایت (مشکلی که با E107 داشتم)
14- امنیت مناسب
15- ایجاد سطح دسترسی متنوع و گروه های کاربری گوناگون
یه سری سیستم رو قبلا تست کردم ، اما از مامبو و جوملا خوشم اومد. یکی از دلایل مهمش هم داشتن قالبهای متنوع است. اما اصلا نمی فهمم این دو سیستم چه فرقی با هم دارن و توی سایت مورد نظر من کدومشون بیشتر به کارم میان!!
ممنون میشم دوستان منو با دلیل راهنمایی کنن نه از روی نظرات و سلیقه شخصی
ضمنا برام خیلی مهمه وقتی تعداد اعضای سایت بالا میره سرعت لود پایین نیاد و برام دردسر ساز نشه ، همچنین اگه قرار باشه که یه برنامه نویس بعضی بخشهارو برام اختصاصی درست کنه و به سیستم اضافه کنه (مثل کتابخانه آنلاین که من ندیدم این سیستمها داشته باشن) توی کدوم سیستم دست برنامه نویس باز تره و ساده تره!!؟؟؟؟؟
با تشکر
پاسخ : راهنمایی در انتخاب میان مامبو و جوملا
اینجا کسی نیست آدم رو راهنمایی کنه؟ :(
امیدوارم پشتیبانی مامبو مثل این نباشه!!
بیشتر اینها که گفتی به صورت کامپوننت برای مامبو موجود هست . یکی از امتیازات بزرگ مامبو عضویت رایگان هست در صورتی که برای جوملا حق عضویت باید پرداخت بشه و در مامبو شما فقط برای چیز های که میخرید پول پرداخت می کنید.
جوملا رو از روی مامبو ساختن هر دو امنیت بالای دارن و تا حالا هسته مامبو هک نشده.
یک برنامه نویس می تونه برای شما کامپوننت یا ماژول برای مامبو بسازه.
...
ولی توضیحات بیشترر رو اساتید بهتر میدونند که اگه جواب بده بهتره.
به اینجا هم یک سری بزنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
اگر يه برنامه نويس هستي و زبان انگليسي رو خوب بلدي از جوملا هم ميتوني استفاده كني چون بايد باگهاشو بگيري و چون توي ايران پشتيبان فارسي نداره مجبوري از منابع انگليسي استفاده كني. اما مامبو يه غولي مثل مامبولرن داره كه خودش به اندازه يه تيم اصلي مامبو داره توي ايران فعاليت ميكنه.
اما اگرر برنامه نويس نيستي بهترين گزينه براتون مامبوست. در ضمن يه نگاهي به رودمپ مامبو بنداز ببين در نسخه 4.7 علي الخصوص در نسخه 5 چه قدرتي پيدا خواهد كرد كه مجبور ميكنه اكثر جوملايي ها بيان روي مامبو.
يا علي
خداحافظ
سلام
نقل قول:
پشتيبان فارسي نداره
داره، ولی به قدرت مامبولرن نیستن :)
یا علی علیه السلام
سلام
بله اطلاع دارم اما:
پشتيبانيش اصلا قدرتي نداره كه حالا به اندازه مامبولرن باشه يا نباشه پس: