سلام خسته نباشید
من یه مقاله در باره session می خواستم خودم تقریبا یه چیزایی می دونم می خوام کامل بشه ممنون میشم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشید
من یه مقاله در باره session می خواستم خودم تقریبا یه چیزایی می دونم می خوام کامل بشه ممنون میشم.
سلام
session در جاهای مختلف کاربرد و معانی مختلفی داره
مثلا در networking یا هنگام لاگین یا ...
من حدس میزنم شما منظورتون session در PHP مد نظرتون هست که توضیح اون رو در قسمت مقالات مینویسم :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
بله آقا منظورم همین بود ولی یه مقاله فارسی باشه یه کم بفهمیم چی به چیه ::)
تو PHP خیلی باهاش برخورد می کنم تو پیغام خطاها بخصوص یه کم بیشتر آشنا میشدیم باهاش عالی بود
تا اونجایی که من بدونم تابع session مثل تابع کوکی کار می کنه و ...
یه کم بیشتر برام توضیح بدید ممنون میشم
اینجا کسی نیست جواب منو بده !!! ؟؟؟ :( :( :(
سلام دوست عزیز جلسات یا همان session ها کارشون این طور هست که مثلا
یک فرم لاگین دارم شما در آن اطلاعات را وارد میکنید حال اگر درست باشه سرور یک فایل کوکی برای شما ارسال میکنه که دارای این مشخصات هست اسم . محتوا . دامنه ای که باید برای آن ارسال بشه و همین طور پوشه مربوط . و در آخر تاریخ انقضا از این پس هر باری که ان سایت را باز کنید تا کوکی تاریخ انقضا داشته باشه سایت مربوط کوکی را خوانده و حالت لاگین شده را برای شما به نمایش در میارد
اما جلسات یک فرق دارند آن هم این است که جلسات محتوای خود را در یک فایل در سرور ذخیره میکنند و یک شناسه دارند که اغلب در ادرس ها دیدید phpsessid این شناسه به عنوان یک کوکی در سیستم کاربر ذخیره میشه وقتی کاربر سایت را باز کند از طریق شناسه فایل مربوط به آن جلسه را از سرور خوانده و به محتوا میرسه
بنابراین علاوه بر این تفاوت که محتوا در سرور ذخیره میشه و یک شناسه داره دو تفاوت دیگر هم دارد که نسبت به کوکی ازش بیشتر اسفاده میشه اول این که اگر کاربر در تنظیمات مرورگر خود دریافت کوکی را غیر فعال کند دیگر قادر به لاگین نیست اما میشه با جلسات بدون نیاز به کوکی برای آن جلسه شناسه جلسه را در یک متغییر در آدرس جای داد که اغلب با نام PHPSESSID در آدرس ها دیدید
دوم اینکه پس از بستن مرورگر جلسات هم کارشون تمام میشه و کوکی آهن نیز پاک میشه و این برای امنیت دوباره بهتر است .....
چند تابع در php برای session ها
به ترتیب برای ساخت یک شناسه و جلسه دسترسی به محتوای یک جلسه نمایش شناسه یک جلسه پاک کردن جلساتکد:session_start(); $_SESSION['name']; session_id(); session_destroy();
پس جلسات دارای یک شناسه هستند که توسط یک کوکی در سیستم کابر ذخیره می شود و همین طور در آدرس و در متغییر GET و محتوای آنها در سرور موجود میباشد و پس از بسته شدن مرورگر از سیستم کابر پاک میشوند.
موفق و پیروز بشاید
یا علی.
آقا خیلی خیلی ممنون با تشکر فراوان از توضیحات مفیدتون .