سلام
من سایت رو تازه از لوکال به هاست انتقال دارم ولی متاسفانه وقتی میخوایم عضو جدید تعریف کنم error میده که:
البته ارورش ادامه دارهکد:mosUser::store failed <br />Incorrect integer value:…
اگه لطف کنید راهنمایی بفرمایید متشکر میشم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من سایت رو تازه از لوکال به هاست انتقال دارم ولی متاسفانه وقتی میخوایم عضو جدید تعریف کنم error میده که:
البته ارورش ادامه دارهکد:mosUser::store failed <br />Incorrect integer value:…
اگه لطف کنید راهنمایی بفرمایید متشکر میشم
سلام
خوب ارور رو کامل بزارین :)
فایل ها رو هم یه بار دیگه بریزید احتمال داره درست منتقل نشده باشه :)
یا علی علیه السلام
این ارور به صورت کامل
در ضمن پنل من plesk می باشد.کد:mosUser::store failed <br /> Incorrect integer value "forcolumn 'hidden' at row 1 SQL=INSERT INTO mos_core_acl_aro(aro_id,section_value,value,order_value,name,hidden)
VALUES(0,'users','0','0','test','')
یکبار دیگه هم نصب کردم ولی بازم همونه در صورتی که در لوکال اصلا این مشکل وجود نداره
با سپاس از شما
سلام مجدد
ببین مطمئن نیستم اینایی که دارم بهت میگم حدثه، یه بار دیتابیست رو Repare کن ببین درست میشه؟
یا علی علیه السلام
سلام
متشکرم دوست عزیز ولی متاسفانه کماکان مشکل بنده پا بر جاست :(
یه دوستی در این پست [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم تقریبا همین مشکل بنده رو داشتن ولی اونجا هم جوابی نگرفتن
من repare هم کردم ولی حل نشد
جدول mos_users رو با همون جدول در لوکال هم مقایسه کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم :(
سلام
متاسفانه مثل اینکه کسی به بنده پاسخ نمیده من تو یه سایت خارجی دنبال این errorگشتم فکر کنم یه راه حل هایی دادند ولی من سرم نمی شه :-[ نمیشه دوستان با سوادتر یه سر بزنن و بررسی بفرمایند ببینند جواب این مشکل چیه
با سپاس
سلام
روی چه مامبویی ؟
چک کنید که Mysql Strict Mode حتما off باشه . اینو از مدیر سرور بپرسید .
سلام
ممنون آبتین خان که پاسخ دادید
نسخه ی مامبوی من 4.6.2 هست چشم من با بخش پشتیبانی تماس گرفتم ببینم چی میشه در اینجا هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ظاهرا مشکل بنده رو داشتن ولی من که چیزی سر در نیاوردم
بازم از شما ممنونم :)