یک Error جدید در قسمت تمامی مطالب و محتوا
سلا دوستان
بازم مشکل :-X!
این ارور یعنی چی و چطوری حلش کنم !
نقل قول:
DB function failed with error number 1054
Unknown column 'c.access' in 'on clause' SQL=SELECT c.*, g.name AS groupname, cc.name, u.name AS editor, f.content_id AS frontpage, s.title AS section_name, v.name AS author FROM mos_content AS c, mos_categories AS cc, mos_sections AS s LEFT JOIN mos_groups AS g ON g.id = c.access LEFT JOIN mos_users AS u ON u.id = c.checked_out LEFT JOIN mos_users AS v ON v.id = c.created_by LEFT JOIN mos_content_frontpage AS f ON f.content_id = c.id WHERE c.state >= 0 AND c.catid=cc.id AND cc.section=s.id AND s.scope='content' ORDER BY s.title, c.catid, cc.ordering, cc.title, c.ordering LIMIT 0,50
باتشکر
Re: یک Error جدید در قسمت تمامی مطالب و محتوا
[quote author=majidx link=topic=1413.msg7279#msg7279 date=1151229240]
سلا دوستان
بازم مشکل :-X!
این ارور یعنی چی و چطوری حلش کنم !
نقل قول:
DB function failed with error number 1054
Unknown column 'c.access' in 'on clause' SQL=SELECT c.*, g.name AS groupname, cc.name, u.name AS editor, f.content_id AS frontpage, s.title AS section_name, v.name AS author FROM mos_content AS c, mos_categories AS cc, mos_sections AS s LEFT JOIN mos_groups AS g ON g.id = c.access LEFT JOIN mos_users AS u ON u.id = c.checked_out LEFT JOIN mos_users AS v ON v.id = c.created_by LEFT JOIN mos_content_frontpage AS f ON f.content_id = c.id WHERE c.state >= 0 AND c.catid=cc.id AND cc.section=s.id AND s.scope='content' ORDER BY s.title, c.catid, cc.ordering, cc.title, c.ordering LIMIT 0,50
باتشکر
[/quote]
سلام دوستان خوب
1- من هم مشکل با شماره بالا رو در قسمت user extended وقتی که قصد انتخاب یک کاربر رو در قسمت Extended / add edit users دارم میاد.
ممنون میشم از کمکتون
سلام
این مشکل قبلا در انجمن بحث شده و برای حل مشکل فایل content جدید را در تاپیک قرار دادیم .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ;)
یا علی
سلام
تمامی این نرم افزارهایی که خودش همه چیز را نصب و تنظیم می کنه شبیه ساز سرور هستند
شنیدن کی بود مانند دیدن
و همشون در یک جایی مشکل دارند.
یا علی/خداحافظ
نه ! این مشکل به به هیچ وجه ربطی به لوکال بودن یا لوکال نبودن نداره !! چرا ملت رو میپیچونین ؟؟!؟!؟!؟!!!
کاملاً مشخصه که این پیغام خطا به بانک اطلاعات مربوط میشه !
واگه توی گوگل سرچ کنید به راحتی به نتیجه میرسید !
اینجا رو ببینید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این قسمت جالبه !! :
Are you running MySQL 5? If so, I'm afraid that Mambo is not compatible with it, and cannot be quickly made compatible. The issue will be resolved as part of the Mambo project to achieve multi-platform database support.
این خطا به در ورژن های مختلفی از مای اس کیو ال !! پیش میاد (معمولاً 5) و برای حل شدن باید مسیر زیر رو طی کنید :
ابتدا فایل admin.content.php را در این مسیر administrator\components\com_content پیدا کنید.
سپس با یک ادیتور تکست که شماره سطر ها رو نشون بده این فایل رو باز کنید.
تغییرات زیر را اعمال کنید :
خط 201
قدیمی : . "\n FROM , #__content AS c, #__categories AS cc, #__sections AS s"
جدید: . "\n FROM #__categories AS cc, #__sections AS s, #__content AS c "
و همچنین خط 312
قدیمی : . "\n FROM , #__content AS c, #__categories AS cc, #__sections AS s"
جدید: . "\n FROM #__categories AS cc, #__sections AS s, #__content AS c "
مشکل من که حل شد امیدوارم مشکل شماهم حل شه !
البته من شنیدم که مامبولرن بعضی فایلها رو کد کرده امیدوارم این فایل کد نشده باشه که بتونید مشکلتون رو برطرف کنید ....
بهتر نیست این طوری بگیم ؟
خط 201
قدیمی :
کد:
. "\n FROM #__content AS c, #__categories AS cc, #__sections AS s"
جدید:
کد:
. "\n FROM (#__content AS c, #__categories AS cc, #__sections AS s)"
خط 312
قدیمی :
کد:
. "\n FROM #__content AS c, #__categories AS cc, #__sections AS s"
جدید:
کد:
. "\n FROM (#__content AS c, #__categories AS cc, #__sections AS s)"
درسته !
اینجوری بهتره ! ببخشید ....
من در قسمت پاسخ سریع نوشتم ...
سعی میکنم بعداً جوری بنویسم که واضح باشه .....
شما گیر میدی من گیر بدم :D :
به نظر من Knowledge IS Power
سلام
و اما فايل هاي ما کد شده و اين خطوط رو نداره !؟!؟
چرا داره اما خب کد شده هستن، باید درخواست بدین تا براتون انجام بدن.
سلام
ان شا الله بزودی این تغییرات داده می شه و در سایت قرار می گیرد
یا علی/خداحافظ