سلام من یه قالب روی سایتم هست که موقعیت ماژولش (banner) لود نمیشه یعنی وقتی یه تبلیغ میذارم و توی این موقعیت انتشارش میدم نشون نمیده خطایی هم نمیده
مشکل از کجاست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من یه قالب روی سایتم هست که موقعیت ماژولش (banner) لود نمیشه یعنی وقتی یه تبلیغ میذارم و توی این موقعیت انتشارش میدم نشون نمیده خطایی هم نمیده
مشکل از کجاست ؟
مطمئنین این موقعیت درقالب هست ؟ آدرس سایت را به صورت index.php?tp=1 وارد کنید ببینین موقعیت وجود داره ؟
فقط با گذاشتن تبلیغ مشکل داره ؟ یعنی ماژول های دیگه توش نشون داده میشه ؟
بله هست .
راستش تا موقعی که یک ماژول رو در یک موقعیت انتشار ندی توی index.php?tp=1 اون موقعیت رو نشون نمیده این واسه خودمم عجیبه.
خیر هر ماژولی بذارم نشون نمیده !!
آدرس سایت رو بدید و اگر ممکنه و فکر می کنید همه چیز درست هست خصوصی برام بفرستید من تست کنم
در پیغام خصوصی هم کامل ذکر کنید ....
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اصلا موقعیت banner ندارید ؟؟؟
مثلا در user5 می تونید انتشار بدید
سلام مجید جان
من اطلاعات رو فرستادم شما یه نگاه بندازین توی index.php قالب میبینید که موقعیت بنر هم داره !!
سلام
ببینید به این نکته توجه کنید !
فرض کنید من یه ماژول دارم به نام left تا زمانی که من مثلا" ماژول منوی اصلی رو در موقعیت ماژول left انتشار ندم وقتی index.php?tp=1 رو بزنم توی موقعیتها نشونش نمیده مگر اینکه من منوی اصلی رو در موقعیت left انتشار بدم و شما index.php?tp=1 رو بزنید نشون میده .
پس موقعیت ها وجود دارن ولی تا ماژولی رو در اون موقعیت انتشار ندی نشونش نمیده (توی index.php?tp=1) پس موقعیت بنر وجود داره ولی تا وقتی که ماژولی رو در اون انتشار ندی نشونش نمیده ولی الان حتی اگر ماژول رو در اون موقعیت انتشار بدی هم نشونش نمیده نمیدونم چرا !!
** دو پست شما یکی شد
سایتتون باز نمیشه ؟
احتمالا خیلی زیاد مشکل پس از Index باید باشه باید بررسی کنم