» اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با مامبو 4.6 !
با سلام خدمت یکایک کاربران گرامی انجمن مامبولرن ، وقت خوش :)
همان گونه که اطلاع دارید یکی از عواملی که باعث افزایش Page Rank گوگل سایت شما می شود ، SEF است . در مورد اینکه SEF چیست میتونید سرچ کنید در گوگل یا اینجا حتی و پیدا کنید اما نکته مهم اینکه همه دوست داریم SEF خوبی برای مامبو داشته باشیم . اما متاسفانه با توجه به نبود اکستنشن های زیاد برای مامبو به صورت رایگان بسیاری از ما ها از نعمت SEF محرومیم . از این در این تاپیک معدود SEF هایی که با ورژن 4.6 مامبو سازگار هستند را معرفی میکنیم تا همگی از اون ها مطلع و بتونیم بهترینش را انتخاب کنیم .
به امید همکاری
شهریار ;)
پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با مامبو 4.6 !
Pro-Apache SEF
یکی از قدرتمند ترین SEF های موجود برای مامبو که نسخه 1 این SEF منتشر شده و تیم منتشر کننده اش در حال تکمیل نسخه 2 هستند که به نظر میاد بهترین SEF موجود بشه و احتمال زیاد در همین ماه May میلادی هم منتشر میشه این نسخه ( بهترین و قوی بودنش را بهتره که متخصصین نظر بدند ) .
لینک تاپیک انتشار و اخبار :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پ . ن : در صورتی هر گونه انتشار بنده یا هر کس دیگه لطفا در این تاپیک قرار بدند تا همگی آگاه بشیم .
موفق باشید
شهریار ;)
eXtend SEF :
توضیحات : بنده هیچ تستی روی این SEF نداشتم اما از قابلیت های گفته شده از آن میتوان به متد aliases اشاره کرد که مثلا به جای :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این را میتونیم جایگزین کنیم :
دانلود و مشخصات :
( از مدیریت میخوام در صورتی که سایر کاربران هم با این تاپیک موافق باشند تاپیک را مهم کنند )
موفق باشید
شهریار ;)
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg71743#msg71743 date=1211008837]
eXtend SEF :
توضیحات : بنده هیچ تستی روی این SEF نداشتم اما از قابلیت های گفته شده از آن میتوان به متد aliases اشاره کرد که مثلا به جای :
این را میتونیم جایگزین کنیم :
دانلود و مشخصات :
( از مدیریت میخوام در صورتی که سایر کاربران هم با این تاپیک موافق باشند تاپیک را مهم کنند )
موفق باشید
شهریار ;)
[/quote]
خوب تستش کردم ! این SEF برای ReMository هست در اصل و به غیر از اون یک امکان بیشتر نداره و اون هم اینکه شما میتونید لینک هایی که توسط SEF مامبو ساخته میشه را دستی براش جایگزین درست کرد .
موفق باشید
سلام
مرسی . ولی آیا روی مامبو 4.6.2 فارسی تست کردی اینا رو؟ مشکل اساسی sef ها با فارسی بودن مامبو هست . وگرنه sef واسه مامبوی انگلیسی زیاده .
[quote author=آبتين link=topic=13553.msg71748#msg71748 date=1211011394]
سلام
مرسی . ولی آیا روی مامبو 4.6.2 فارسی تست کردی اینا رو؟ مشکل اساسی sef ها با فارسی بودن مامبو هست . وگرنه sef واسه مامبوی انگلیسی زیاده .
[/quote]
آبتین جان اگه زیاده معرفی کنید ! در این تاپیک فعلا معرفی کنید تا در این تاپیک فارسیشون کنیم :
درسته فارسی سازیشون فرق میکنه اما اینجا متخصص زیاد داریم .
در مورد اولی که هنوز منتشر نشده و میتونیم باهاش حرف بزنیم در مورد فارسی و در مورد دومی متاسفانه SEF مامبو را بنده هر کاری کردم روی سایتم درست نشد که نشد ( نقطه قبل از htaccess را هم گذاشتم اما فکر کنم مشکل از متن فایل htaccess هست اگه اون درست بشه تستش میکنم دومی را ) .
موفق باشید
شهریار
سلام
من دارم از com_extend_sef.1.0 استفاده میکنم . هیچ مشکلی هم باهاش ندارم . می تونید تستش کنید .
موفق باشید
سلام
شما چه جوری نصب کردید ؟
Fatal: XML ERROR in /home/*****/public_html/fa/media/install_482fff9a42e5b/extend_sef.xml: not well-formed (invalid token) at line 69
Severe: XML error in /home/*****/public_html/fa/media/install_482fff9a42e5b/extend_sef.xml - unclosed tag(s) (QUERY, QUERIES, INSTALL, MOSINSTALL) at end of file
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=13553.msg71853#msg71853 date=1211104413]
سلام
شما چه جوری نصب کردید ؟
Fatal: XML ERROR in /home/*****/public_html/fa/media/install_482fff9a42e5b/extend_sef.xml: not well-formed (invalid token) at line 69
Severe: XML error in /home/*****/public_html/fa/media/install_482fff9a42e5b/extend_sef.xml - unclosed tag(s) (QUERY, QUERIES, INSTALL, MOSINSTALL) at end of file
[/quote]
حسین جان مگه اون که بنده در پست های بالا گفتم را نمیگید ؟ اگه اون باشه که مشکلی نداره با مامبو .
سلام
نه این:
[quote author=amir.d link=topic=13553.msg71848#msg71848 date=1211102251]
سلام
من دارم از com_extend_sef.1.0 استفاده میکنم . هیچ مشکلی هم باهاش ندارم . می تونید تستش کنید .
موفق باشید
[/quote]
رو میگم ;) حالا نصب شد با بد بختی :) ولی کار نمیکنه
تنظیماتی که گفته بود رو هم انجام دادم، ... تازه jdate رو هم از کار میندازه ;) که باعث میشه ماژول تقویم...
یا علی علیه السلام