عدم نمايش عكسهاي مربوط به قالب
سلام و خسته نباشيد
مثل اينكه قسمت نيست سايت ما راه بيافته :-\ كلي دردسر كشيديم تازه نصب كرديم image هاي مربوط به قالب كه در آدرس temlate/image هست رو نشون نميده البته آدرسشون هم عوض شده و تبديل شده به آدرس هايي از هاستينگ من . يعني وقتي آدرس ايميج ها رو نگاه ميكنم يه آدرس ديگه است و اصلا نشونشون نميده . دسترسي و اينا هم ديفالت شده و مشكلي نداره . نميدونم چطوري توي قالب اچ تي ام الش رو نگاه ميكنم آدرس ها درسته اما وقتي سايت رو باز ميكنم image peropertis رو مي زنم آدرس يه چيز ديگه است .
خداييش اين سايت از نظر پشتيباني حرف نداره و كم از لايو چت نداره دست همه اتون درد نكنه و اميدوارم جبران كنم واسه همه اتون ;) و مطمئن باشيد كه ميكنم
پاسخ : عدم نمايش عكسهاي مربوط به قالب
سلام
میشه آدرس سایت رو لطف کنید؟
اینجوری زیاد نمیشه کمک کرد :)
ضمن یه نکته: تو قالب های مامبو، آدرس از جایی که مامبو نصب شده شروع میشه... نه فولدر templatename
ممکنه از این باشه
به هر حال آدرس سایت رو بدید در خدمتیم :)
یا علی علیه السلام
چشم آقا
پي ام دادم بهتون يوزر و پسورد رو هم فرستادم يه نيگاهي بكنين اگه لازم بود مال كنترل پنل هاست رو هم بدم ببينيد .
سلام
من الان دیدم
مشکلی نداشت، کامل عکس هاتون لود میشد...
شاید مشکل cache باشه، یه ctrl+f5 بزنید
یا علی علیه السلام
خيلي عجيبه . مطمئنم كه اصلا مشكل كش نيستش .
اين عكسها رو ببينين آدرس ايميج ها چي شده :
يعني چي ميتونه باشه عجيبه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
با فایر فاکس من دیدم، با IE هم دیدم
مشکلی نداشت :)
[img width=640 height=227]http://i27.tinypic.com/2r5q3jk.jpg[/img]
یا علی علیه السلام
خب منم با opera و IE ديدم اينطوريه . حتي اتفاقا ويندوز هم عوض كردم ( لازم بود ) بازم اينطوريه يعني مشكل از ويندوز و اينا نيست . ممكنه مال آي پي باشه ؟
قبل از اين هم قاط زده بود هر دفعه يه قالب رو نشون ميداد خود به خود .
آخه مگه ميشه فقط مال من اينطوريه يعني ؟ چيكار كنم آخه الان ؟ ولي من فكر ميكنم چون هاست مجانيه اينطوري ميشه اينم شانس ماست مثل اينكه نميتونيم سايتمون رو راه بندازيم .
سلام
البته هاست های مجانی مشکلات عدیده زیاد دارن، ولی خوب الان که من 2 بار تا حالا رفتم تو این سایت مشکلی نداشته :)
یا علی علیه السلام
والله ويندوز كه نصب شده دوباره . مامبو هم كه نصب شده و توي نصب هم هيچ اروري نداشته . دست به هيچي هم نزدم مي بينم كه اينطوريه . خب كسي حدس هم نميزنه چي ميتونه باشه ؟ ممكنه از ISP باشه ؟ چون آقاي شكرزاده فرق من با شما اينه كه اينترنتمون فرق داره ديگه .
سلام
آدرس سایت رو قرار بدید تا بقیه هم تست کنند !
یا علی