-
درخواست راهنمایی
سلام
فرض کنید قراره از مامبو به عنوان سایت یک مدرسه استفاده بشه و ما داریم یه بخش کارنامه برای سایت اضافه می کنیم.
خواستم بدونم برای اضافه کردن کدها و پایگاه داده ای که خودمون داریم مینویسیم چطور باید عمل کرد.
به عنوان یک ماژول یا کامپوننت باید اضافه بشه یا چیز دیگه؟
و اگر مثلا به عنوان یک کامپوننت باید اضافه بشه چطور این کامپوننت رو مامبو میشناسه؟
کدها در کدوم فایل باید نوشته و ذخیره بشن.
قبلا از راهنمایی شما ممنونم.
-
پاسخ : درخواست راهنمایی
سلام
ورودتون رو تبریک میگم .
برای این کار شما می توانید به دیتابیس خود مامبو تیبل های خودتون رو اضافه کنید . این کار باعث میشه که شما بتونید از کلاس های دیتابیس خود مامبو استفاده کنید .
نیاز شدیدی به تجربه و آشنایی با API مامبو دارید . (بچه های تیم مامبولرن زحمتش رو کشیدن 8))
البته می تونید برای این کار از تیم مامبولرن هم کمک بگیرید .
ساختار کامپوننت ها رو هم اگه یه بررسی کوچیک کنید مشخصه (فایلها و تیبل کامپوننت در دیتابیس ..) .
موفق باشید
-
سلام
برای نوشتن کامپوننت و اصولا پلاگین برای مامبو باید شما به برنامه نویسی تسلط داشته باشید، PHP بلد باشید و یه مقدار API های مامبو...
آموزش فارسی برای این کار نداریم متاسفانه
شما چند تا راه دارید:
1- اگر خودتون این چیزایی که گفتم رو بلدید، بسم الله
2- اگر نه، بگردید ببینید سیستم شبیه به این چیزی که میخواید باید باشه، تحت نام learning management systems بگردید
3- بدید تیم براتون نیازتون رو برطرف کنه ( با ایمیل sales at mambolearn dot com تماس بگیرید)
یا علی علیه السلام
-
کامپوننت school برای مامبو وجود دار فارسی هم شده ولی با نسخه های قدیمی مامبو سازگار و فقط در حد کارنامه برای دانش آموزان می تونید روش حساب کنید
ولی برای آموزش مجازی می تونید از این استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این همه نمونه فارسی چون زبان فارسی هم برای این سیستم داخل سایت خودش موجود هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
واقعا ممنونم. راهنمایی های خوبی بود.
من 4 ساله که با asp.net طراحی وب سایت می کنم ولی فقط یک ساله که با php و mysql آشنا شدم اما برای طراحی وب اولین بار هستش که باهاش کار میکنم.
نمیدونم این مدت زمان برای تسلطی که گفتید کافیه یا نه اما امیدوارم تلاشم جواب بده.
از سیستم ترجمه شده ی آماده ای که گفتید خبری ندارم اما ترجیح میدم خودم این کار رو انجام بدم.
فعلا کدهای نوشته شده رو نتونستیم هنوز تست کنیم چون جدولهایی که ایجاد کردیم شناخته نمیشن..
ممنون حتما با تیم باز هم تماس میگیرم.
-
سلام
خوب پس شما 4 ساله که برنامه نویس web هستید، اگر 1 ساله دارید PHP کار میکنید میتونید این کار رو انجام بدید
نباید زیاد سخت باشه براتون، ساختار کامپوننت های مامبو رو یه بررسی اجمالی بکنید، ببینید چه جوری کار میکنند، خیلی مشکل نیست :)
سعی کنید از شیء Database برای دیتابیس کامپوننتتون استفاده کنید
ساخت قسمت کاربری راحت تر از ادمین هست معمولا :) زیاد سخت نیست، بدیش اینه که ما اینجا مباحث برنامه نویسی نداریم و نمیتونیم زیاد کمکتون کنیم :)
موفق باشید
یا علی علیه السلام