کمک فوری : مشکل نمایش عکس
سلام من وقتی عکیم را به مطلب اضافه می کنم ادرش عوض میشه روی سایت و نشون داده نمیشه میشه کمکم کنید .
مثل این :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببینید به کلمه login کلمه thump رو اضافه کرده
ادرس عکس تغییر می کنه واسه همین نشون داده نمیشه
این یک نمونه اونه کد زیر ادرس یک عکسه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که کلمه thumb اضافه شده به عکسم که مانع نمایش میشه
** دو پست شما یکی شد
پاسخ : کمک فوری : مشکل نمایش عکس
سلام
شما از MosImage استفاده میکنید؟ از چی استفاده میکنید که تغییر میده؟
یا علی علیه السلام
گاهی اوقات اره از mosimage ولی بعضی اوقات هم نه استفاده نمی کنم سایتم مشکل پیدا کرده هیچ کدوم از عکساش الان نمیاد
سلام
وقتی از MosImage هم استفاده میکنی اون عبارت رو اضافه میکنه؟
یا علی علیه السلام
ببین مشکل من اینه که هر بار مطلب اضافه می کنم بدون mos image هم اگه نباشه عکسم نمیاد چی کار کنم الان میشه بگبد چطور اینو حل کنم
سلام
خوب این عکس کوچیک رو thumb رو این ماژول نمایش آخرین اخبار به همراه تصویر می سازه.
شما چک کن ببین دسترسی پوشه ی stories قابل ویرایش باشه 777 .
سطح دسترسی 755 هستش اگه 777 شه یعنی مشکلم حل میشه الان همه تصاویر اخرشون اسمشون thumb نوشته
خوب ببین الان با نرم افزار اف تی پی 777 نمیشه اینو می نویسه STATUS:> [2008/05/21 04:24:47 PM] Connection closed. نمیشه از یک طریق دیگه این پوشه رو 777 کرد
** دو پست شما یکی شد
owner فولدر مامبو شده .
از تنظیمات کلی .. تب سرور . سطح دسترسی به پوشه ها رو قابل ویرایش کنید و تیک اعمال بر روی پوشه های موجود رو بزنید و ذخیره کنید .
سلام
وقتی اینجوری Owner عوض میشه، کامپوننت JoomlaXplorer که آقای رادمهر زحمت فارسی سازیش رو کشیده بودند رو نصب کن، و با اون فایل هات رو ویرایش کن
یا علی علیه السلام
سلام
به طور عادي هم سعي كن اين كامپوننت جوملااكسپلورر رو داشته باشي تا اگر به مشكل بر خوردي دو ساعت الاف نصب نشي.
يا علي