مشکل در نصب مامبوی فوق حرفه ای 4.5.3 h در لوکال هاست
سلام
با تشکر از زحمات بسیار ارزنده ی شما که به حق برترین گروه پشتیبانی در ایران هستید .
من یه مشکل در نصب مامبو فوق حرفه ای 4.5.3 روی لوکال هاست دارم اگه ممکنه منو کمک کنید !
پس از اینکه Appserv 2.4.5 رو نصب می کنم و سراغ نصب مامبو می رم در بخش دیتابیس وقتی که یوزر و پسوورد رو می دم پیغام خطایی می ده که پسوورد شما یا یوزر شما غلط هستش من حتی موقع نصب Appserv یوزر و پسوورد رو هر دو کلمه ی root قرار دادم ولی باز هم از من ایراد می گیره .
من احساس می کنم که علت این خطا اینکه اصلا mysql استارت نمیشه . چون اونجوری که توی آموزش نصب Appserv توضیح داده بودید . باید mysql Agent در System Tray با آیکون یک چراغ راهنمایی ظاهر بشه که نمیشه یه بار هم تحت داس Mysql رو stop کردم و دوباره start کردم اما این پیغام رو داد .
####### MySQL Server for AppServ #######
## Please don't close Window while MySQL is running
## MySQL is Starting...
###################################
####### ***** Stop MySQL Daemon please goto #######
####### Manual Control Server
'MySQL' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
060629 11:35:37 [Warning] Changed limits: max_open_files: 2048 max_connections:
2038 table_cache: 64
در ضمن من در جای MySQL Database Name چه باید بنویسم ؟ شاید ایراد از اینجا باشه که من همون root رو می نویسم ؟
Re: مشکل در نصب مامبوی فوق حرفه ای 4.5.3 h در لوکال هاست
دوست عزیز شما ابتدا باید یک دیتا بیس بسازی به هر نام که خواستی و آن را در MySQL Database Name قرار دهی در ضمن Mysql را ران کن و معمولا جای پسوورد باید خالی باشد و جای user name هم باید root بنویسی . من احساس می کنم شما هنوز دیتا بیس نساختی !!! امتحان کن
[quote author=مجید link=topic=1439.msg7440#msg7440 date=1151569717]
دوست عزیز شما ابتدا باید یک دیتا بیس بسازی به هر نام که خواستی و آن را در MySQL Database Name قرار دهی در ضمن Mysql را ران کن و معمولا جای پسوورد باید خالی باشد و جای user name هم باید root بنویسی . من احساس می کنم شما هنوز دیتا بیس نساختی !!! امتحان کن
[/quote]
ممنوم از پاسخ شما اما چند سوال :
1 - چگونه باید Mysql را ران کنم ؟ (آیا همان Mysql_start در پوشه ی mysql در Appserv است که در درایو C قرار دارد ؟)
2 - جای پسوورد خالی باشد و جای user name هم باید root بنویسی یعنی چه ؟ (در هنگام نصب Appserv یا Mambo ؟)
3 - چگونه باید دیتابیس را در لوکال ساخت ؟ (در سرورش رو بلدم ! :P)
من با Appserv کا رنکرده ام اما بطور حتم از phpMyAdmin استفاده میکند، با استفاده از اين برنامه میتوانید يک بانک داده جديد بسازيد (با آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) -- در ضمن اطلاعات بانک اطلاعاتی هنگام نصب مامبو را هم اینطور وارد کنيد: User:root -- Password:blank
سلام
من هنوز مشکل دارم !
موفق شدم که توی PHPMyadmin پایگاه بسازم اما هر کاری کردم نشد یوزر بهش اضافه کنم . چطور باید این کار رو کرد ؟
در مورد یوزر پیش فرض Mysql بازم همون ایراد رو می گیره یعنی میگه یوزر و پسوردت غلطه ! (منظورم Root و Blank هستش)
راستی یه سوال دیگه وقتی یه دیتابیس می سازی آیا باید براش جدول هم بسازی یا نیازی نیست ؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید !
سلام
هیچ نیازی به ساخت جدول وجود ندارد فقط یک دیتابیس بسازید
بعد در هنگام نصب مامبو این را وارد کن
Host Name:localhost
MySQL User Name:root
MySQL Password:خالی بزار
Verify MySQL Password:خالی بزار
MySQL Database Name: اسم دیتابیس
یا علی/خداحافظ
سلام
من موفق نشدم !
اما دو تا عکس گرفتم از سیستم می توانید ببینید شاید مشکل را حل کردید !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و این یکی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به کلمه ی قرمز لطفا دقت بفرمایید !!!!!!
من هم همين مشكل رو دارم ... وقتي كه يوزر نيم و پسورد مي سازي ... mysql فعال نمي شه ... وقتي نمي سازي ... اين ارور رو ميده ميگه يوزر نيم و پسوردت غلطه ...
من هم به نصبش خيلي احتياج دارم ... ولي فكر كنم كسي نتونه كه جواب رو بده ...
من IPB 2.0.3 رو روی لوکال نصب کردم هیچ مشکلی با یوزر پیشفرض Mysql نداره یعنی من با یوزر root و بدون پسوورد موفق به نصب IPB روی لوکال هاست شدم !
هر چی که هست مشکل از طرف مامبو هستش و نمی دونم چرا حل نمیشه !
مساله مهمی نیست.
شما دو راه حل دارید
۱- یه یوزر برای MySql بسازید. اگر برای این کار نتونستید از PHPMyAdmin استفاده کنید باید به صورت دستی در فایل کلنفیگوریشن MySQL یوزر نیم روت رو به یوزر و پسورد دلخاه تبدیل کنید.
۲- مراحل نصب رو از طریق نصب وب بیس مامبو انجام ندید بلکه اون رو دستی انجام بدید. برای این منظور در همین مرحله که رسیدید، فایل Configuration.php رو باز کنید و فیلدهای مربوط به بانک اطلاعاتی رو به صورت دستی جایگزین کنید.
راه دوم راحت تره.
راه اول اصولی تر.