-
تنظیمات سایت خبری
با سلام مجدد
فرض کنیم یه سایت خبری داریم که شامل دو بخش و 10 گروه هست ما به تعداد گروه ها ماژول درست کردیم به سبک سایت های خبری(مثلا سیاسی؛ ورزشی ؛ علمی و...)
حالا میخواهیم یه خبر درج کنیم که به واسطه انتخاب بخش و گروه توی اون گروه ها دسته بندی بشه و لینک اون خبر توی ماژولی که درست کردیم توی صفحه اول به صورت لینک به نمایش دربیاد.
من این کار رو کردم ولی مشکلی که هست اینه که لینک خبر توی کادرهای مورد نظر به نمایش در نمیاد
لطفا کمکم کنید. :(
بسکه ور رفتم خسته شدم....
-
پاسخ : تنظیمات سایت خبری
شما از تنظيمات ماژولتون مطمئن هستيد ؟
-
آقای نوری من user و pass ادمین رو توی پیغام خصوصی برتون میفرستم خودتون ببینید.
-
1 - منوهايي كه ايجاد كرديد كاملا اشتباه هست.
2 - در تنظيمات ماژول ها ، " موقعیت " رو اشتباه تنظيم كرديد !
3 - بهتره تا مطلب خاصي روي سايتتون قرار ندادين ، مامبو رو از اول نصب كند و با استفاده مطالب آموزشي كه در سايت هست شروع به دسته بندي و ساخت منو ... كنيد.
** يوزري رو كه براي من ساختيد و فرستاديد پاك كنيد.
-
میشه لطف کنید بگید توی منو و ماژول چه اشتباهی کردم؟
-
1 - شما بايد منو هاتون رو در " منوي اصلي " يا " ساير منوها " ايجاد كنيد ، نه مستقيماً در خود منو.
2 - در تنظيمات ماژول هاي ، موقعيتي كه بايد نمايش بده رو استباه انتخاب كرده بوديد (صفحه اصلي رو انتخاب نكرده بوديد ) به همين دليل چيزي توي صفحه اصلي نمايش داده نميشد.
-
آقا با عرض شرمندگی مشکل من هنوز پابرجاست میشه لطف کنید بفرمایید من دقیقا چی کار کنم تا مشکلم کاملا حل بشه؟
یوزر پس کنترل پنل رو هم دادم
-
یا حداقل بفرمایید که از کجا میتونم تو این زمینه آموزشی چیزی پیدا کنم
-
شما تا به حال آموزشهای سایت رو خوندید؟؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا تا زمانی که تمام آموزشهای مامبولرن رو نخوندید و برای رفع مشکلاتتون از جستجو استفاده نکردید سوال جدید نپرسید.
متشکرم.
-
دوست عزیز من یک کار بر آماتور نیستم ولی برای احترام به نظر شما من دوباره آموزش های مذکور را خواندم ??? ولی ...