-
سوالاتی در مورد SMF
با سلام خدمت همه دوستان مخصوصا آقا محسن و بهرام امیدوارم حالشون خوب باشه
من به تازگی Forum SMF نصب کردم بد جوری ازش خوشم اومده به نظر من از همههه بهتره سوالاتی برام پیش اومده بود
البته آقا محمد گل معرفی کردند تیم ساپورت فارسی SMF من سرچ کردم چیزی دیگه دیدم که آقا محسن یه جا گفته بود که مبحث SMF در این سایت پیگیری بشه ( یه سایت دیگه بود ) حالا اون سایت پیگیری کنیم
یا سایت دیگه ؟ ولی چون نجمن تخصصي مامبولرن | Powered by SMF 1.1 RC2. هستش فکر کنم همین سایت باشه ؟ درسته ؟
سوالم این بود که هنوز پتچ امنیتی چیزی برای این نسخه نیومده ؟ و اگه اومده برای این نسخه که گذاشتین اعمال شده ؟
چون من نصب کردم در قسمت آخرین خبر ها زدم Update بعدش وارد انجمنم که می شد اررور دیتابیس داد و در حال حاضر دوباره دارم نصبش می کنم !
فعلامشکلی نیست
یا علی
-
Re: سوالاتی در مورد SMF
راستی انجمن Edit نداره ؟ من ندیدم مجبور شدم اینجا ادامه بدم
SMF 1.0.7 and patch for SMF 1.1 RC2 March 29, 2006, 05:32:12 PM
A security issue has been discovered in both SMF 1.0 and SMF 1.1. Therefor a patch has been released that will upgrade SMF 1.0.6 to 1.0.7 and update SMF 1.1 RC2. You are encouraged to update immediately, using the package manager or otherwise.
اینو در قسمت خبرش می زنه !؟
-
سلام.
من هم تازه SMF نصب کردم
چیز جالبه لا اقل از phpbb بهتره ! بنظر من از Mybb هم بهتره ولی تنها مشکلی که داره ارسال پیغام سریع نداره که زیاد مهم نیست
-
سلام
با ورود به قسمت مدیریت SMF >> ابزارها میتونید پچ جدید که در قالب یک package هست رو به صورت آنلاین install کنید .
یا علی
-
دوست عزیز اگه داخل خود فاروم تخصصی SMF (سایت فارسیگر) جستجو کنی، بهتر به نتیجه دلخواهت میرسی