مشکل با ماژولSocial Bookmark Script
سلام
من بعد از جستجو در انجمن یک ماژول برای علامت گزاری صفحات اینترنت پیدا کردم ولی بعد از نصب خطای زیر می ده
modules\mod_social_bookmark.php on line 176
modules\mod_social_bookmark.php on line 279
البته روی لوکال نسبه شده
لینک دانلود ماژول [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این هم کد های خطا:
کد:
$Social_Load .= "'".$mosConfig_live_site."/modules/mod_social_bookmark/bookmarks/wong".$style."_ani.gif',";
کد:
if ($netvouz == "1")
{
$Social_Load .= "'".$mosConfig_live_site."/modules/mod_social_bookmark/netvouz".$style."_ani.gif',";
لینک Demo
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم کمک کنید چون این ماژول خوبی
پاسخ : مشکل با ماژولSocial Bookmark Script
ُسلام
اگر ممکنه پیغام خطا رو به صورت کامل بنویسید
یا علی
سلام آقا محسن
این تصویر خطا در وب سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و این هم کد ها:
کد:
if ($wong == "1")
{
$Social_Load .= "'".$mosConfig_live_site."/modules/mod_social_bookmark/bookmarks/wong".$style."_ani.gif',";
}
کد:
if ($del == "1")
{
$Social_Load .= "'".$mosConfig_live_site."/modules/mod_social_bookmark/del".$style."_ani.gif',";
}
سلام
مشکلش رو حل کردم براتون، از اینجا دانلود کنید:
یا علی علیه السلام
سلام .میشه توضیح بدید چی کار کردین؟البته اگه زحمتی نیست و خلاف قوانین نیست و ... :)
یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــــــــلی
سلام
یه چند تا متغیر باید تعریف میشد... که شد ;)
یا علی علیه السلام
ماژول فارسی و اصلاح شده رو میتونید از لینک زیر دریافت کنید >>