سلام
یک فایل به اسم error_log روی هاست من هست که حجمش 60 MB شده!!!! میخواستم ببینم اولاً این فایل چرا به وجود اومده چون دیباگر سایت من خاموشه و ثانیاً اگر پاکش کنم مشکلی برای سایتم ایجاد میشه یانه
مرسی :)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
یک فایل به اسم error_log روی هاست من هست که حجمش 60 MB شده!!!! میخواستم ببینم اولاً این فایل چرا به وجود اومده چون دیباگر سایت من خاموشه و ثانیاً اگر پاکش کنم مشکلی برای سایتم ایجاد میشه یانه
مرسی :)
مشکلی پیش نمیاد پاکش کنید
دوست عزیز دیباگر یعنی چی?نقل قول:
چون دیباگر سایت من خاموشه
debug عمل خطایابی ترجمه میشه
lol, ببخشید من دیبا گر خوندم, مثک کیمیاگر, مثل انتشارات دیباگران
[quote author=Don Vito link=topic=13968.msg74183#msg74183 date=1212701351]
lol, ببخشید من دیبا گر خوندم, مثک کیمیاگر, مثل انتشارات دیباگران
[/quote]
من هم همین طور.از اول انجمن تا حالا یعنی در اشتباه و گمراهی بودم؟
[quote author=مجید link=topic=13968.msg74182#msg74182 date=1212701130]
debug عمل خطایابی ترجمه میشه
[/quote]
یعنی ترجمه ها اینقدر اشکا داره؟[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نه عزیزم مشکلی ترچمه ها نداره
بعضی کلمه ها معنی درستی در فارسی نمیده حتما باید نمونه انگلیسی اون باشه با معنی بده
این رو که که همه میدونید دیگه !
یاعلی
با اقا مجید موافقم ولی برای debuger کلمه خطایاب رو میشه استفاده کرد, برای اون کلمه هایی هم که معادلی نیست بهتره که انگلیسی تایپ بشن, والا مثل همون میشه که فارسی رو انگلیسی تایپ کنیم. حالا از بحث دور نشیم و برگردیم به مشکل این دوستمون.
منم مشکل شما رو داشتم حجم فایل Log_error تا 80 مگابایت هم میرفت که باید هر سه روز یک مرتبه حذفش کنم . این مشکل روی هاست هایی پیش میاد که با مامبو سازگار نیستن منم سرورم رو عوض کردم که دیگه این مشکل پیش نیاد
مرسی دوستان :) چشم حتماً سعی میکنم از این به بعد از کلمه فارسیش استفاده کنم.. از راهنمائیتون ممنون